Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Recept uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes: