Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: