Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje: