Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groene kruiden, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Rauw:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte: