Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen: