Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: