20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: acaciahoninganijsbladpeterselieboerenbroodbotercitroensapdijonmosterddillegrof zeezoutkardemompeulenknoflookkorianderzaadkruidennotenolijfoliepeerpeperkorrelsinaasappeltoastvenkelzaadwodkazalmfiletzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Regenboogsalade met linzen & pinda's

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, friszure appel, honing, komijn, koolzaadolie, mosterd, peper, peterselie, rode kool, winterwortel, witte kool, wittewijnazijn, zout en zoute pinda’s

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, citroen, dille, feta, geitenkaas, gerookte kip, gerookte vis, groene groente, hazelnootolie, honing, knoflook, peper, peterselie, rauwe ham, runderlende, yoghurt en zout

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kwartels aan een spies

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, droge marsala, honing, knoflook, kwartels, olijfolie, pancetta, pane di campagna, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Palmkoolsoep

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, honing, kikkererwten, komijnpoeder, palmkool, peper, peterselie, tomaten, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Ingrediënten:
bulgur, citroen, couscous, noten, groene kruiden, honing, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, quinoa, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gravad-lax met mosterd-dillesaus

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, dille, bladpeterselie, grof zeezout, korianderzaad, lichte olijfolie, sinaasappel, peperkorrel, venkelzaad, vloeibare honing, wodka en zalmfilet

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravad lax met mosterd-dille

Ingrediënten:
brood, citroen, dijonmosterd, gehakt, grof zeezout, honing, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peperkorrels, sinaasappel, toast, venkelzaad, verse dille, verse peterselie, wodka en zalmfilet

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde hertenbiefstuk

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, boerenkool, ciderazijn, citroen, hertenbiefstuk, kruiden, olijfolie, peper, rode ui, schorseneren en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn