916 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepreisjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel geglaceerde wortel met ui

Ingrediënten:
basilicum, boter, dille, kervel, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Terrine van hamschijf & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dijonmosterd, gelatine, grove mosterd, hamschijf, port, rodewijnazijn, sjalot, toast, ui, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Wortelen met chermoula

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroenmelisse, druivenpitolie, gele wortel, graanmosterd, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, oranje wortel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelen en erwten

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, diepvrieserwten, laurier, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
groente
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Peper-wijnsaus voor wild

Ingrediënten:
afsnijsel van wild, boter, laurier, marinade van mère brazier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, sjalot, tijm, wijnazijn, wildbouillon, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Geroosterde wortel-pompoensoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peper, peterselie, pompoen, rozemarijn, selderij, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofpotje met gierst rode ui en mais

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, champignons, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gierst, groentebouillon, maïskorrels, peper, peterselie, rode ui, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Haal meer recepten op...