Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: