Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Cajun koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: