Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Linguine met kreeft - linguine all'astice
- Ingrediënten:
- kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, ansjovispasta, bacon, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, brood, cannellinibonen, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, olijfolie, pasta, peper, spaghetti, tomaat in blik, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: