Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Entrecote van de grill met persillade
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, runderbouillon, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Recept uit Margriet kookboek: