Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbloembotercitroensapeieidooierknoflooknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmuivolle melkwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Dikke erwtensoep met melk

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, croutons, gedroogde erwten, kalfsknie, melk, uien en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestremde melk met winterkool

Ingrediënten:
barbarakruid, boter, dilleschermen, dulse, karnemelk, kool, melk, ontbijtspek, oost-indische kers blad, room, stremsel, water en zout

Soort:
salade / soep/bouillon / bouillon / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Snippers kabeljauwlever met knapperige melk

Ingrediënten:
citroentijm, druivenpitolie, hooi, houtkrullen, jeneverbes, kabeljauwlever, kelp, korianderzaad, laurierblad, melk, vloeibare stikstof, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / vis / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aromatische berkenstroop met melk en gerst

Ingrediënten:
anijszaad, appelbalsamico, berkensiroop, dextrose, guargom, invertsuiker, klaverzuring, melk, melkpoeder, parelgort, room, roomse kervel, suiker, tijmbloemen, vloeibare stikstof, water, zoethout en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zuivel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Polenta met kruiden

Ingrediënten:
grof maismeel, knoflook, melk, rozemarijn, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, boter, koriander, kruimige aardappel, melk, munt, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling met kruiden

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, citroen, citroenmelisse, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rivierpaling, salie, sjalotjes, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Flensjesbeslag (met kruiden)

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, halfvolle melk, kurkuma, saffloerolie, tijm, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Béchamelsaus variatie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse bieslook, verse bladselderij, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Haal meer recepten op...