337 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemeieidooiergistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren sodabrood met melk

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, brood, karnemelk, melassestroop, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergetaart met bechamel

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, eieren, groene asperge, gruyère, maïzena, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Couscous sucré 'seffa' - Zoete couscous

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, saffraan en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Pannenkoeken met vanille-ijs en druiven

Ingrediënten:
arachideolie, boter, druiven, ei, limoenzest, melk, vanille-ijs, vanillestokje, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Ovenschotel met zeevruchten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cheddar, kippenbouillonblokje, kruimige aardappel, maïs, melk, mosterd, pangasiusfilet, prei, roomboter, winterpeen en zeevruchten

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Rijstpap met krokant bladerdeeg, appel en peer

Ingrediënten:
appel, arachideolie, bladerdeeg, boter, bruine suiker, citroenzest, dessertrijst, eidooier, elixer d anvers, gecondenseerde melk, karnemelkijs, melk, peer, saffraan, snelkookrijst en stadshoning

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladegalette

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, walnoten, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Ingrediënten:
arachideolie, barbarakruid, bloemkool, boter, creme van gefermenteerde knoflook, hazelnoten, laurier, limoensap, melk, olijfolie, peper, piment d'espelette, room, sint-jacobsschelpen, steranijs, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mouna au lait - Zoet melkbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, droge gist, ei, eidooier, melk, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...