groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met taugé - moo pad tua ngok

Ingrediënten:
knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Petjel godok (Vlees in saus)

Ingrediënten:
fruitjes, kemiries, keukentamarinde, knoflook, lomboks, santen en vlees

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kol koening (Koolrolletjes gevuld met gekruid gehakt)

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, djinten, knoflook, koolbladeren, peper, rundergehakt, selderij, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Provençaalse artisjokken - carciofi alla provenzale

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, lente-ui, olijfolie, pancetta, peper, tomaat, verse basilicum, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tuinbonen met ham - fave al prosciutto

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tuinbonen, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Jonge tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, serranoham, tuinbonen, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Sauerkraut

Ingrediënten:
ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool van witte kool en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Paprika pedis (Gegrilde paprika gevuld met gehakt)

Ingrediënten:
gehakt, knoflook, paprika, peper, selderij, trassi, ui, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken artisjokken in saus

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroen, olijfolie, serranoham, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jamón, jamón ibérico, verse munt en verse tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Zomergroenten in een crèmejasje

Ingrediënten:
achterham, azijn, bloemkool, caesar-sladressing, chilipoeder, ei, groene asperge, magere yoghurt, peultjes en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Vleessandwich met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, courgette, entrecote, knoflook, peper, prei, verse basilicum, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tuinboontjes met spek en bonenkruid

Ingrediënten:
bonenkruid, spekreepjes en tuinbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevuld witloof met olijven, rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalamata olijven, olijfolie, paneermeel, pijnboompitten, rozijnen, witloof, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenkool, pastinaak, witte chocolade en zwezerik

Ingrediënten:
azijn, bloem, boerenkool, boter, kalfszwezerik, kippenbouillon, melk, olie, paneermeel, pastinaak, peper, steranijs, ui, water, witte chocolade en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Patisson met lamsgehakt, sinaasappel en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, komijnzaad, lamsgehakt, melk, olijfolie, patisson, peper, sinaasappel, sjalot, wit brood, worstjesvlees en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Raapstelen met ham - cime di rapa al prosciutto

Ingrediënten:
gekookte ham, knoflook, olijfolie, paneermeel, raapstelen, verse rode chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Bonen met mortadella - fave stufate

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Ribeye met farro en gegrilde groenten

Ingrediënten:
champignon, farro, kippenbouillon, mierikswortelroom, olijfolie, pastinaak, ribeye, sjalot, tijm, venkelzaad, wortel en yoghurt

Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Doperwten met pancetta - piselli alla pancetta

Ingrediënten:
boter, pancetta, verse doperwten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente