groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonen-maïsgerecht - succotash

Ingrediënten:
gezouten varkensvlees, kippenbouillon, slagroom, spek, tijm, tuinboon, versgemalen zwarte peper, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Groene paprika´s gevuld met gehakt

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, serranoham, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Peultjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, eierdooier, kippenbouillon, olijfolie, peultjes, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Jonge savooienkoolbladeren met serranopeper - collard greens with serrano chile

Ingrediënten:
amsoi, gezouten spek, kruidenazijn, savooiekool, serrano chilipeper, ui, peper, water en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Raapstelen met ham - cime di rapa al prosciutto

Ingrediënten:
gekookte ham, knoflook, olijfolie, paneermeel, raapstelen, verse rode chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken artisjokken in saus

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroen, olijfolie, serranoham, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Zomergroenten in een crèmejasje

Ingrediënten:
achterham, azijn, bloemkool, caesar-sladressing, chilipoeder, ei, groene asperge, magere yoghurt, peultjes en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jamón, jamón ibérico, verse munt en verse tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng boontjes II (gekruide boontjes)

Ingrediënten:
boontjes, goudbouillonblokje, knoflook, laos, melk, santen, ui en varkentspoelet

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Savooienkool in jus

Ingrediënten:
buikspek, kippenbouillon, laurierblad, reuzel, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Witlof met Zeeuws spek en appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, boter, gemalen piment, witlof, zeeuws spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gestoofde tuinbonen en artisjokken - fèves et artichauts à l'estoufado

Ingrediënten:
bosui, citroen, olijfolie, ontbijtspek, paarse artisjok, peper, sjalot, vers bonenkruid, verse tijm, verse tuinbonen, violet poivrade artisjok, water en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Tomat terang boelang (Met gehakt gevulde tomaat uit de oven)

Ingrediënten:
djinten, ei, gehakt, knoflook, peper, selderij, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Snijbonen met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, geroosterde paprika uit pot, knoflook, serranoham en snijbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Jonge tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, serranoham, tuinbonen, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Bonen met mortadella - fave stufate

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Vleessandwich met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, courgette, entrecote, knoflook, peper, prei, verse basilicum, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Patisson met lamsgehakt, sinaasappel en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, komijnzaad, lamsgehakt, melk, olijfolie, patisson, peper, sinaasappel, sjalot, wit brood, worstjesvlees en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Doperwten met pancetta - piselli alla pancetta

Ingrediënten:
boter, pancetta, verse doperwten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Barba di frate met pancetta - barba di frate alla pancetta

Ingrediënten:
barba di frate, boter, pancetta, peper, room, ui, verse bladpeterselie, zeekraal en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente