groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Doperwtjes en worteltjes

Ingrediënten:
boter, buikspek, jonge worteltjes, lente ui, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Petjel godok (Vlees in saus)

Ingrediënten:
fruitjes, kemiries, tamarinde, knoflook, lomboks, santen en vlees

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli lahana dolmasi - Koolbladeren met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, peper, peterselie, rijst, ui, water, witte kool en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tuinboontjes met spek en bonenkruid

Ingrediënten:
bonenkruid, spekreepjes en tuinbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patlican musakka - Gebakken aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloemkoolsaus, gehakt, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten en ui

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kalfsknie, nootmuskaat, witlof, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Spruitjes met spek

Ingrediënten:
knoflook, mascarpone, spruitjes en zeeuws spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Artisjokken gevuld met serranoham

Ingrediënten:
artisjok, broodkruim, citroen, kippenbouillon, knoflook, serranoham, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken artisjokken

Ingrediënten:
citroen, jonge artisjokken, reuzel, serranoham, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Sauerkraut

Ingrediënten:
ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken sperziebonen met mager rookspek

Ingrediënten:
buikspek, serranoham, sperziebonen, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Jonge tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, serranoham, tuinbonen, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene soep - minestra verde

Ingrediënten:
ei, parmezaanse kaas, snijbiet, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Involtini met tomaten en aubergines

Ingrediënten:
aubergine, diepvriesspinazie, fontina, gedroogde tomaat, gerookte ham, kalfsschnitzel, nootmuskaat, olijfolie, oregano, slagroom, smeltkaas, tomaat, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Karniyarik - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Kiymali mercimek - Linzen met gehakt

Ingrediënten:
boter, linzen, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli kuru fasulye - Witte bonen met vlees

Ingrediënten:
bouillon, lamsbout, olie, tomatenpuree, ui, water en witte bonen

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Snijbonen met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, geroosterde paprika uit pot, knoflook, serranoham en snijbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente