groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Hachee met spruitjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, gele ui, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, riblappen, rodewijnazijn, roomboter, spruit, water, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*Choucroute Royale with Munster sausage, smoked pork cheeck, Pork tenderloin with juniper, pork trotter-beignet, sweet potato fondant, juniper brine en Alsatian Mustard

Ingrediënten:
aromatische elzasser mosterd, gerookte varkenswang, zuurkool, jeneverbes-pekel, munster worst, varkenshaas, varkenspootbeignet en zoete aardappelfondant

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Choucroute garni - Zuurkool garni

Ingrediënten:
boudin blanc, casselerrib, eendenvet, grove mosterd, jeneverbes, kalfsworstjes, knakworst, knoflook, korianderzaad, laurier, nieuwe aardappel, peper, riesling, ui, varkensbuik, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gemengde groenten - cousinat

Ingrediënten:
artisjok, bospeen, bosui, droge witte wijn, ganzenvet, jonge sperziebonen, peper, rauwe ham, rode paprika, tomaat, tuinbonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Vleessandwich met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, courgette, entrecote, knoflook, peper, prei, verse basilicum, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cassoulet met ragout

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, confit d'oie, gepekeld spek, knoflook, kruidnagel, peterselie, ragoût, spekzwoerd, ui, varkensknie, witte bonen, worst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hollandse tuinbonen me spek en ui - tip

Ingrediënten:
gerookte spekjes, ui en verse tuinbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Paprika pedis (Gegrilde paprika gevuld met gehakt)

Ingrediënten:
gehakt, knoflook, paprika, peper, selderij, trassi, ui, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Savooienkool in jus

Ingrediënten:
buikspek, kippenbouillon, laurierblad, reuzel, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Ribeye met farro en gegrilde groenten

Ingrediënten:
champignon, farro, kippenbouillon, mierikswortelroom, olijfolie, pastinaak, ribeye, sjalot, tijm, venkelzaad, wortel en yoghurt

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken artisjokken in saus

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroen, olijfolie, serranoham, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Patisson met lamsgehakt, sinaasappel en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, komijnzaad, lamsgehakt, melk, olijfolie, patisson, peper, sinaasappel, sjalot, witbrood, worstjesvlees en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Zomergroenten in een crèmejasje

Ingrediënten:
achterham, azijn, bloemkool, caesar-sladressing, chilipoeder, ei, groene asperge, magere yoghurt, peultjes en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenkool, pastinaak, witte chocolade en zwezerik

Ingrediënten:
azijn, bloem, boerenkool, boter, kalfszwezerik, kippenbouillon, melk, olie, paneermeel, pastinaak, peper, steranijs, ui, water, witte chocolade en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Stoofsla in vleesjus

Ingrediënten:
bloem, olijfolie, slaharten, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, buikspek, olijfolie, tomatenpuree, ui, vleesextract, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht uit Oma's receptenboek:

Romige spitskool met ham en karwijzaad

Ingrediënten:
boter, ham, karwijzaad, maïzena, margarine, peper, slagroom, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevuld witloof met olijven, rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalamata olijven, olijfolie, paneermeel, pijnboompitten, rozijnen, witloof, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met taugé - moo pad tua ngok

Ingrediënten:
knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Terong goreng (Met gehakt gevulde aubergines)

Ingrediënten:
aubergine, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, paprika, peper, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente