groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Snijbonen met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, geroosterde paprika uit pot, knoflook, serranoham en snijbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Jonge tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, serranoham, tuinbonen, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Terrine van varkenskop in savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dijonmosterd, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, krulpeterselie, laurierblad, olijfolie, pistachenoten, savooiekool, tijm, ui, varkenskop, water, winterpeen en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groenteschotel uit Tudela - menestra de tudela

Ingrediënten:
asperge, bloem, citroensap, gedroogde ham, groentebouillon, jonge artisjokken, jonge tuinbonen, knoflook, olijfolie, peper, verse doperwten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kiymali kuru fasulye - Witte bonen met gehakt

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, groene pepers, olie, tomaat, ui, water en witte bonen

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Patlican musakka - Aubergine musakka

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, groente, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli taze fasulye - Snijbonenschotel met vlees

Ingrediënten:
boter, bouillon, lamsvlees, snijbonen, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Karniyarik - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli biber ve domates dolmasi - Paprika en tomaat gevuld met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, munt, olie, paprika, peterselie, rijst, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Artisjokken, chorizo en witte wijn

Ingrediënten:
artisjok, knoflook, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse chorizo, verse munt, water en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geslonken sla, knapperig spek en sherryazijn

Ingrediënten:
andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ratatouille uit La Mancha

Ingrediënten:
chorizo, courgette, croutons, groene paprika, ham, olijfolie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht uit Oma's receptenboek:

Snijbonen van de molenaar

Ingrediënten:
bosui, mager spek, rode ui, snijbonen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zilveruitjes met salie - cipolline alla salvia

Ingrediënten:
olijfolie, pancetta, salieblaadjes, zilverui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Eenvoudige doperwten

Ingrediënten:
lente ui, serranoham, suiker, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken artisjokken

Ingrediënten:
citroen, jonge artisjokken, reuzel, serranoham, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kalfsknie, nootmuskaat, witlof, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Spruitjes met spek

Ingrediënten:
knoflook, mascarpone, spruitjes en zeeuws spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Artisjokken gevuld met serranoham

Ingrediënten:
artisjok, broodkruim, citroen, kippenbouillon, knoflook, serranoham, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente