groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groenteschotel uit Tudela - menestra de tudela

Ingrediënten:
asperge, bloem, citroensap, gedroogde ham, groentebouillon, jonge artisjokken, jonge tuinbonen, knoflook, olijfolie, peper, verse doperwten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Patlican musakka - Aubergine musakka

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, groente, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Firinda patlican - Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli taze fasulye - Snijbonenschotel met vlees

Ingrediënten:
boter, bouillon, lamsvlees, snijbonen, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kiymali kuru fasulye - Witte bonen met gehakt

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, groene pepers, olie, tomaat, ui, water en witte bonen

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli kabak dolmasi - Courgettes gevuld met vlees

Ingrediënten:
bouillon, courgette, dille, gehakt, munt, peterselie, rijst, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli biber ve domates dolmasi - Paprika en tomaat gevuld met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, munt, olie, paprika, peterselie, rijst, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Eenvoudige doperwten

Ingrediënten:
lente ui, serranoham, suiker, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Doperwtjes en worteltjes

Ingrediënten:
boter, buikspek, jonge worteltjes, lente ui, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met rauwe rijst en gehakt

Ingrediënten:
bloem, ei, gehakt, groene paprika, knoflook, rijst, runderbouillonblokje, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Artisjokken, chorizo en witte wijn

Ingrediënten:
artisjok, knoflook, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse chorizo, verse munt, water en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geslonken sla, knapperig spek en sherryazijn

Ingrediënten:
andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ratatouille uit La Mancha

Ingrediënten:
chorizo, courgette, croutons, groene paprika, ham, olijfolie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde courgettebootjes - barchette di zucchine ripiene

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, gekookte ham, knoflook, mager rundergehakt, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, passata, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Karniyarik - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Kiymali mercimek - Linzen met gehakt

Ingrediënten:
boter, linzen, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli kuru fasulye - Witte bonen met vlees

Ingrediënten:
bouillon, lamsbout, olie, tomatenpuree, ui, water en witte bonen

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Terrine van varkenskop in savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dijonmosterd, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, krulpeterselie, laurierblad, olijfolie, pistachenoten, savooiekool, tijm, ui, varkenskop, water, winterpeen en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente