ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvries aardbeien, eiwit, gelatinepoeder, kristalsuiker en water

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Sorbetijs á la minute

Ingrediënten:
citroensap, diepvriesfruit en poedersuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardbeiensorbet - sorbet aux fraises

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Frambozensorbet met rozenlikeur

Ingrediënten:
diepvriesframbozen, fijne kristalsuiker, rozenlikeur en sinaasappelsap

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Watermeloensorbet met munt

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, verse munt en watermeloen

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Bosvruchtensorbet met kaneel

Ingrediënten:
diepvriesbosvruchten, fijne kristalsuiker, kaneelstokje en limoensap

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Plombière - glace plombières

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelessence, eierdooier, geblancheerde amandelen, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Margarita-roomijs

Ingrediënten:
cointreau, limoensap, slagroom, suiker, tequila en triple sec

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De verse Spaanse keuken:

Kaneelijs - helado de canela

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, koekjes, poedersuiker en vanilleyoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Arabia:

Broodje citroenijs

Ingrediënten:
briochebroodjes, citroen en citroenijs

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wit koffieroomijs

Ingrediënten:
chocoladekoffieboontjes, eidooier, koffiebonen, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Granaatappel-rozenijs

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, granaatappelsap, poedersuiker, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Yoghurtijs-gebakjes met warme bosvruchten

Ingrediënten:
bosbes, bosvruchten-yoghurtijs, bramen, citroenmelisse, crème de cassis, slagroom, suiker en taartbodempjes

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Schwarzwalder Kirschdessert

Ingrediënten:
chocoladecake, kirsch, pure chocolade, slagroom, slagroomijs, suiker en zwarte kersen op siroop

Keuken:
Duits
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Opfrisser met groene thee en limoen

Ingrediënten:
eiwit, fructose, fruitsuiker, groene thee, limoensap, limoenschil, matcha, pectinepoeder en wodka

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Sinaasappel-butterscotchcoupe

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, bruine basterdsuiker, sinaasappel, slagroom en vanille-ijs

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Karamel-chocoladeijs

Ingrediënten:
bladgelatine, garneerchocolaatjes, mars-reep, melk en slagroom

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Karnemelksorbet met kiwi en aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladgelatine, karnemelk, kiwi, poedersuiker en sinaasappellikeur

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Regenboog ijstaart met chocoladesaus

Ingrediënten:
aardbei, aardbeienijs, koffie-ijs, koffielikeur, mokkaboontjes, pistache-ijs, pure chocolade, slagroom en suiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

IJscoupe met bosbessensaus

Ingrediënten:
bosbessen, garneerchocolaatjes, slagroom, suiker, vanille-ijs en verse munt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van rode appels - sorbet pomme rouge

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, rode appel en suikersiroop

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor ijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta