ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Margarita-roomijs

Ingrediënten:
cointreau, limoensap, slagroom, suiker, tequila en triple sec

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / basisrecept uit Culinaria Italia:

Basisrecept voor ijs - gelato

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Arabia:

Amandelgranita

Ingrediënten:
blanke amandelen, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Bevroren walnotenturron met koffiesiroop

Ingrediënten:
ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Karnemelkpannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Kokosijsblokjes

Ingrediënten:
geraspte kokos en kokosessence

Keuken:
Surinaams
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Kokosijsjes

Ingrediënten:
gecondenseerde melk, kokosmelk en maïzena

Keuken:
Surinaams
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mint julep ijs

Ingrediënten:
bourbon, citroen, suiker en verse munt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Feestelijke sorbet

Ingrediënten:
aardbei, frambozensaus, koekjes, mandarijnen op sap, slagroomijs light en vanilleyoghurt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Abrikozengranita

Ingrediënten:
abrikozen, citroensap, fijne tafelsuiker, munt en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Granaatappel-wodkasorbet

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker, limoensap, vloeibare glucose, water en wodka

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelijs

Ingrediënten:
citroensap, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

aardbeien granita met room

Ingrediënten:
aardbei, blauwe bessen, citroensap, frambozen, poedersuiker, rode bessen, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardbeiensorbet - sorbet aux fraises

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Frambozensemifreddo

Ingrediënten:
ei, frambozen, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Sorbet van tomaat en watermeloen

Ingrediënten:
atsina cress, gelatineblaadje, munt, pistaches, suiker, tomatenwater, watermeloen en wodka

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

PX-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
amardinevellen, ei, honing, kardemompeul, kristalsuiker, praliné van walnoten, sherry, slagroom, vanille-extract en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De verse Spaanse keuken:

Kaneelijs - helado de canela

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, koekjes, poedersuiker en vanilleyoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Amaretto-ijs met gezouten marcona-amandelen

Ingrediënten:
amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta