ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvries aardbeien, eiwit, gelatinepoeder, kristalsuiker en water

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / nagerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Sorbet van grapefruit en mango-ijs

Ingrediënten:
mango, rode grapefruit, siroop mango-rode grapefruit, verse munt en zoete bruiswijn

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

mango-ijs

Ingrediënten:
alphonsomango, citroensap, gecondenseerde melk, koffieroom en mango

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Citroenijs

Ingrediënten:
citroensap, melk, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Frambozensemifreddo

Ingrediënten:
ei, frambozen, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgranizado

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
bittere chocolade, cacaopoeder, eieren, kaneelstokje, melk en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Granaatappel-wodkasorbet

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker, limoensap, vloeibare glucose, water en wodka

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Feestelijke sorbet

Ingrediënten:
aardbei, frambozensaus, koekjes, mandarijnen op sap, slagroomijs light en vanilleyoghurt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Citroengras-kokosijs

Ingrediënten:
citroengras, ei, kokosmelk, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Thais
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelijs

Ingrediënten:
citroensap, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / basisrecept uit Culinaria Italia:

Basisrecept voor ijs - gelato

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Malaga-ijs met rozijnen - helado de pasas de Málaga

Ingrediënten:
dikke room, eidooier, fijne suiker, kaneelstokje, melk, rozijnen, sherry pedro ximenez en vanillestokje

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kardemompannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, kardemom, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Hoe te eten:

Basisrecept voor vanilleroomijs

Ingrediënten:
eidooier, koffieroom, suiker en vanillestokje

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Kokosijsblokjes

Ingrediënten:
kokosnootvruchtvlees en kokosessence

Keuken:
Surinaams
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Kokosijsjes

Ingrediënten:
gecondenseerde melk, kokosmelk en maïzena

Keuken:
Surinaams
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vruchtensorbet van de sultan - sorbetto d´agrumi del sultano

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, groene citroen, mandarijnensap, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
boter, eieren, gele voedingskleurstof, kristalsuiker, maïzena, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Citroensorbet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroenschil, eiwit, kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Sangriagranita

Ingrediënten:
citroengazeuse, citroensap, cognac, fruit, kaneel, kristalsuiker, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta