ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvries aardbeien, eiwit, gelatinepoeder, kristalsuiker en water

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Ijsbombe met romige karamelsaus

Ingrediënten:
amandellikeur, amandelmakronen, bitterkoekjes, honing, koffielikeur, slagroom, suiker en vanille-roomijs

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
amardinevellen, ei, honing, kardemompeul, kristalsuiker, praliné van walnoten, sherry, slagroom, vanille-extract en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tuttifruttitaartje met kaneelijs

Ingrediënten:
dadels, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, kaneelijs, pistachenootjes, sinaasappel en vloeibare honing

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Citroensorbet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroenschil, eiwit, kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
boter, eieren, gele voedingskleurstof, kristalsuiker, maïzena, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vruchtensorbet van de sultan - sorbetto d´agrumi del sultano

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, groene citroen, mandarijnensap, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Honingijs met verse vijgen

Ingrediënten:
eierdooier, slagroom, vanillestokje, vijgen, vloeibare bloemenhoning, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Rozijnenijs met málagawijn

Ingrediënten:
eierdooier, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, rozijnen, sherry pedro ximenez, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

sorbete de limón

Ingrediënten:
citroen, eiwit, suiker en water

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

ricotta-ijs - gelato di ricotta alla romana

Ingrediënten:
eierdooier, espresso, pistachenoten, slagroom, suiker, vanillesuiker, verse ricotta en witte rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelsorbet

Ingrediënten:
eiwit, sinaasappellikeur, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Opfrisser met groene thee en limoen

Ingrediënten:
eiwit, fructose, fruitsuiker, groene thee, limoensap, limoenschil, matcha, pectinepoeder en wodka

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Yoghurt-honingijs

Ingrediënten:
crème fraîche, glucose, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, limoensap, slagroom en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zurekersensorbet

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, gedroogde zure kersen, kristalsuiker, vloeibare glucose en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Bloem van Malatya

Ingrediënten:
abrikozenijs, citrusbloemen, filodeegblaadjes, gedroogde abrikozen, pekmez, pistaches en poedersuiker

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pistachenoten-halva-ijs

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kristalsuiker, pistachehalva, pistachenoten, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor ijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van rode appels - sorbet pomme rouge

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, rode appel en suikersiroop

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van groene appels - sorbet pomme verte

Ingrediënten:
citroensap, granny smith, suikersiroop en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta