ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvries aardbeien, eiwit, gelatinepoeder, kristalsuiker en water

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Panna cotta

Ingrediënten:
bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Feestelijke sorbet

Ingrediënten:
aardbei, frambozensaus, koekjes, mandarijnen op sap, slagroomijs light en vanilleyoghurt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / basisrecept uit Culinaria Italia:

Basisrecept voor ijs - gelato

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Abrikozengranita

Ingrediënten:
abrikozen, citroensap, fijne tafelsuiker, munt en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelijs

Ingrediënten:
citroensap, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Koffie-ijs - gelato al caffé

Ingrediënten:
eierdooiers, melk en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Karnemelkpannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mint julep ijs

Ingrediënten:
bourbon, citroen, suiker en verse munt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / nagerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Sorbet van grapefruit en mango-ijs

Ingrediënten:
mango, rode grapefruit, siroop mango-rode grapefruit, verse munt en zoete bruiswijn

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Sangriagranita

Ingrediënten:
citroengazeuse, citroensap, cognac, fruit, kaneel, kristalsuiker, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardbeiensorbet - sorbet aux fraises

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Sorbetijs á la minute

Ingrediënten:
citroensap, diepvriesfruit en poedersuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Bosvruchtensorbet met kaneel

Ingrediënten:
diepvriesbosvruchten, fijne kristalsuiker, kaneelstokje en limoensap

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kardemompannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, kardemom, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Arabia:

Broodje citroenijs

Ingrediënten:
briochebroodjes, citroen en citroenijs

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Yoghurtijs-gebakjes met warme bosvruchten

Ingrediënten:
bosbes, bosvruchten-yoghurtijs, bramen, citroenmelisse, crème de cassis, slagroom, suiker en taartbodem

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wit koffieroomijs

Ingrediënten:
chocoladekoffieboontjes, eidooier, koffiebonen, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Watermeloenijs

Ingrediënten:
kaffir-limoenblaadjes, suiker en watermeloen

Keuken:
Thais
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Granaatappel-rozenijs

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, granaatappelsap, poedersuiker, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Schwarzwalder Kirschdessert

Ingrediënten:
chocoladecake, kirsch, pure chocolade, slagroom, slagroomijs, suiker en zwarte kersen op siroop

Keuken:
Duits
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Plombière - glace plombières

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelessence, eierdooier, geblancheerde amandelen, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Frambozensorbet met rozenlikeur

Ingrediënten:
diepvriesframbozen, fijne kristalsuiker, rozenlikeur en sinaasappelsap

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta