ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vegetarisch / zoet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
citroenrasp, fijne kristalsuiker, fruit, gelatinepoeder, melk, saffraandraadjes, sinaasappelrasp en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Jasmijnijs - gelato di gelsomino

Ingrediënten:
eiwit, jasmijnbloesem, kaneelstokje, rum, scursunerawortel en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sorbet met rioja - sorbete de rioja

Ingrediënten:
eiwit, kaneelpijpje, rode wijn, sinaasappelrasp, suiker en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Mieke van Laarhoven en Rianne Buis - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Honingijs met verse vijgen

Ingrediënten:
eierdooier, slagroom, vanillestokje, vijgen, vloeibare bloemenhoning, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelsorbet

Ingrediënten:
eiwit, sinaasappellikeur, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Bloem van Malatya

Ingrediënten:
abrikozenijs, citrusbloemen, filodeegblaadjes, gedroogde abrikozen, pekmez, pistaches en poedersuiker

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

ricotta-ijs - gelato di ricotta alla romana

Ingrediënten:
eierdooier, espresso, pistachenoten, slagroom, suiker, vanillesuiker, verse ricotta en witte rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Yoghurt-honingijs

Ingrediënten:
crème fraîche, glucose, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, limoensap, slagroom en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zurekersensorbet

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, gedroogde zure kersen, kristalsuiker, vloeibare glucose en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pistachenoten-halva-ijs

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kristalsuiker, pistachehalva, pistachenoten, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Vanille-ijs met appelcompote

Ingrediënten:
appelcompote, kaneelkoekjes, rozijnen en vanille-ijs light

Keuken:
Hollands
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Karnemelkpannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wit koffieroomijs

Ingrediënten:
chocoladekoffieboontjes, eidooier, koffiebonen, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Granaatappel-rozenijs

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, granaatappelsap, poedersuiker, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mint julep ijs

Ingrediënten:
bourbon, citroen, suiker en verse munt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

PX-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Amaretto-ijs met gezouten marcona-amandelen

Ingrediënten:
amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van groene appels - sorbet pomme verte

Ingrediënten:
citroensap, granny smith, suikersiroop en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van rode appels - sorbet pomme rouge

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, rode appel en suikersiroop

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Panna cotta

Ingrediënten:
bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta