ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Sorbetijs á la minute

Ingrediënten:
citroensap, diepvriesfruit en poedersuiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Arabia:

Amandelgranita

Ingrediënten:
blanke amandelen, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / basisrecept uit Culinaria Italia:

Basisrecept voor ijs - gelato

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Margarita-roomijs

Ingrediënten:
cointreau, limoensap, slagroom, suiker, tequila en triple sec

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

PX-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Amaretto-ijs met gezouten marcona-amandelen

Ingrediënten:
amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De verse Spaanse keuken:

Kaneelijs - helado de canela

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, koekjes, poedersuiker en vanilleyoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Snack of tussendoortje uit Zomer van De Zilveren Lepel:

IJslolly's van bramen

Ingrediënten:
bramen, citroensap en fijne tafelsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Rozenwaterijs met kardemom

Ingrediënten:
dikke room, fijne suiker, gecondenseerde melk, groene kardemompeulen, kaneelstokje, mastiekkristallen, melk, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperensorbet

Ingrediënten:
citroensap, kweepeer, suiker, vanillestokje, water en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

ricotta-ijs - gelato di ricotta alla romana

Ingrediënten:
eierdooier, espresso, pistachenoten, slagroom, suiker, vanillesuiker, verse ricotta en witte rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Semifreddo met kersen

Ingrediënten:
amaretti, eidooier, kaneel, kersen, slagroom, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van groene appels - sorbet pomme verte

Ingrediënten:
citroensap, granny smith, suikersiroop en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van rode appels - sorbet pomme rouge

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, rode appel en suikersiroop

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor ijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Opfrisser met groene thee en limoen

Ingrediënten:
eiwit, fructose, fruitsuiker, groene thee, limoensap, limoenschil, matcha, pectinepoeder en wodka

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Sgroppino - Venetiaans citroen- en aardbeienshake met mousserende wijn

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, citroenschil, fijne tafelsuiker, prosecco en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Bevroren walnotenturron met koffiesiroop

Ingrediënten:
ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Laurierijs

Ingrediënten:
eidooier, laurier, melk, slagroom en tafelsuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Perzikijs met aardbeiensaus

Ingrediënten:
aardbei, basterdsuiker, citroensap, perziken op sap, slagroom en yoghurt

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Notenparfait

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, chocoladesaus, eidooier, slagroom, suiker en vanillesaus

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta