vis

Zoek naar vis in jouw eigen kookboeken

Vis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Kerstomaten met gerookte makreel

Ingrediënten:
gerookte makreelfilet, kerstomaat, peterselie, versgemalen zwarte peper en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Asperges met zalm en mierik

Ingrediënten:
asperges, citroensap, crème fraîche, gerookte zalm, mierikswortel, poedersuiker, zout en zwarte peper

Soort:
vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Roodbaars-groente-soufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, jonge goudse kaas, prei, roodbaarsfilet, tomaten, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Vis met citroen en korianderblad

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, citroenrasp, koriander, paneermeel, peper, witvisfilets en zout

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry

Ingrediënten:
currypasta, erwten en kabeljauw

Soort:
vis
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde tomaten met visvulling

Ingrediënten:
mayonaise, peterselie, tomaten en visvulling

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Sardines met kruiden in de oven

Ingrediënten:
sardines

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes

Ingrediënten:
currypasta, kabeljauw en kerstomaat

Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Fischklopse aus Zander und Schillerlocke - Visballen van snoekbaars en doornhaai

Ingrediënten:
amandelen, boter, botermakreel, citroenmelisse, citroensap, doornhaai, ei, engels mosterdpoeder, geklaarde boter, knoflook, mieriksworteldip, oud brood, paneermeel, peper, sjalotten, snoekbaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Zalm, gelakt en gewokte snijboontjes met gember en knoflook

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gember, knoflook, kokosolie, snijboontjes, sojasaus, tijm en zalm

Soort:
vis
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Gevulde zeebaars

Ingrediënten:
citroenen, citroensap, knoflook, kruidenolie, tijm, zeebaars en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gebackenes Karpfenfilet - Gebakken karperfilet

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, geglaceerde rettich, geklaarde boter, hopspruiten, karperfilet, mosterdzaadremoulade, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Roulade von Seezunge und Zander auf Grünkohl mit Trüffelvinaigrette - Rollade van zeetong en snoekbaars op boerenkool met truffelvinaigrette

Ingrediënten:
boter, citroengras, gemberpoeder, groene kool, jeneverbessen, laurier, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, selderijzout, snoekbaarsfarce, spinaziebladeren, truffelvinaigrette, witte peperkorrels, zalmfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Weiβer Heilbutt (oder Steinbutt) mit Kräuterkruste auf Steinpilzbett - Witte heilbot (of tarbot) met kruidenkorst op een bedje van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, heilbotmoten, kervel, olijfolie, paneermeel, peterselie, tarbotmoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gebakken sidderaal

Ingrediënten:
droge kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas en sidderaalfilet

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Seviche - Gemarineerde, rauwe vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, knoflook, koriander, limoensap, red snapper, sla, ui, zeebaars en zout

Keuken:
Antiliaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Rode mul antiboise

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode mul, saffraan, sinaasappelrasp, sjalot en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Goudbrasem uit de oven

Ingrediënten:
anijsster, appelazijn, goudbrasem, jeneverbes, pompoen en salie

Soort:
vis
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Octopussy

Ingrediënten:
kappertjes, octopus, rode paprika, spaanse peper en venkel

Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Scholle Finkenwerder Art - Schol op de wijze van Finkenwerder

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, eidooier, gebruinde boter, luchtgedroogd spek, nootmuskaat, peper, scholfilet, tarwemeel, witte wijnsaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geräuchter Saibling mit Pfifferlingen und Ei - Gerookte zalmforel met cantharellen en ei

Ingrediënten:
koriander, lavassaus, peper, tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saiblingfilets mit Zanderfarce und Minze - Zalmforelfilet met farce van snoekbaars en munt

Ingrediënten:
boter, citroensap, klaverzuring, munt, room, slagroom, snoekbaarsfilet, tuinkers, veldzuring, witte peper, witte wijn-botersaus, zalmforelfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Sardines onder de grill

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, paneermeel, piment d'espelette, sardinefilets en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Hechtklöβchen in Rieslingsauce - Snoekballetjes in Rieslingsaus

Ingrediënten:
droge vermout, rieslingsaus, room, slagroom, snoekfilet, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Schorseneren met zeebaars

Ingrediënten:
knoflook, schorseneren, sjalot, witte wijn en zeebaars

Soort:
vis