vis

Zoek naar vis in jouw eigen kookboeken

Vis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, g boter, olijfolie, reuzel, teen knoflook, tl bakpoeder, tl gemalen komijn, tl zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Kerstomaten met gerookte makreel

Ingrediënten:
gerookte makreelfilet, kerstomaten, peterselie, versgemalen zwarte peper en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Koude schol "Zeeland"

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, garnalen, laurier, mayonaise, peperkorrels, schol, tuinkruiden, water, witte wijn en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeetong in witte wijn

Ingrediënten:
citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zeetongrolletjes "Elisabeth"

Ingrediënten:
artisjokbodems, citroensap, dille, mayonaise, mierikswortel, slagroom, truffel, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Torentje van rauwe zeebaars en gefrituurde nori

Ingrediënten:
nori, tomaat, veldsla en zeebaars

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

"Cuxhaven" haring

Ingrediënten:
appel, augurk, cayennepeper, karnemelk, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, suiker, ui, witte wijn, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Slaatje van zalm met krokant gebakken zalmvel

Ingrediënten:
avocado, lente-ui, limoen, sesamolie, sesamzaad, sla, sojasaus, tomaat en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring op Boheemse wijze

Ingrediënten:
augurk, citroen, kappertjes, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderij, ui, water, wijnazijn, wortel en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Heilbot "Benny"

Ingrediënten:
azijn, ei, heilbotmoten, kruidendressing, kruidnagel, laurier, peperkorrels, pimentbolletjes, rode paprika uit pot, suikermaïskorrels uit blik, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Vorstelijke zalmrolletjes

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, cognac, gerookte zalm, mierikswortel, room, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Sardines in de oven met een ratatouille

Ingrediënten:
paprika, sardines en tomaat

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Zeebaars, op vel gebakken met asperges en tomaat

Ingrediënten:
asperges, tomaat en zeebaars

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Garaffineerde zoute haring

Ingrediënten:
citroen, cornichons, kappertjes, kerrie, kruidnagels, laurier, mosterdzaad, olijfolie, olijven, paprikapoeder, peperkorrels, rode paprika uit pot, tomatenketchup, wijnazijn, worcestershiresaus en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Bismarckharing in dillesaus

Ingrediënten:
azijn, bismarckharing, dille, dillesaus, ui, water, witte wijn en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Wrap van nori met zalm, avocado, tomaat en garnaal

Ingrediënten:
avocado, citroen, garnalen, komkommer, nori, sla, tomaat en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Zalm, gegrild met groenten en nori

Ingrediënten:
broccoli, chilipeper, knoflook, limoen, nori, peulen, sojasaus, spruiten en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Steurrolletjes

Ingrediënten:
gerookte steur, mierikswortel, palmharten, peper, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Zalm, rauw met spaghetti van courgette

Ingrediënten:
courgette en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Zalm met zuring

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Pulpo a feira - Feestoctopus

Ingrediënten:
laurier, octopus, olijfolie, pimenton picante en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Krokant gebakken zalm met chilibouillon

Ingrediënten:
broccoli, djeroek poeroetblaadjes, gemberwortel, groene chilipeper, limoen, visbouillon, witte misopasta en zalmfilet

Soort:
vis
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Raie au beurre noisette - Rog met bruine boter

Ingrediënten:
boter, kappertjes, peper, rogvleugel, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Tonijn met fluweelachtige spinazie

Ingrediënten:
aubergine, spinazie, tomaat en tonijn

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Canadese zalmkoteletten

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, erwten, italiaanse slasaus, mayonaise, mierikswortel, rode paprika uit pot, suiker, suikermaïskorrels uit blik, witte peper, zalmmoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis