ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren met sambal goreng

Ingrediënten:
eieren, laos, salam, sambal megoreng en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren in pittige kokossaus

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, eieren, jeruk limo, kokosmelk en salamblad

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Uitsmijter

Ingrediënten:
brood, ham, kaas, peper, rosbief, ei en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Amandelcrème ´smaakt mij goed´ - bienmesabe

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen amandelen, kaneel, scharreleidooier en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Omelet Base

Ingrediënten:
albuminepoeder, ei, eidooier, eidooierpoeder, paddestoel en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Scrambled Egg Foam

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Preserved Cinnamon Cap Mushroom

Ingrediënten:
frituurolie en rode zwavelkop

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Glazed Pearl Onion

Ingrediënten:
olijfolie, parelui en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Ingrediënten:
ei, jasmijnessence, kokosroom, nam taan peep, palmsuiker en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Gevulde eitjes met garnaaltjes en harissa

Ingrediënten:
bieslook, citroen, dille, ei, grijze garnalen, harissa en mayonaise

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Goudgele omelet met Chinese bieslook (Jiu Cai Chao Dan)

Ingrediënten:
chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Omelet

Ingrediënten:
eiwit, omelet en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Roerei met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte vis, lente-ui, melk, peper, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Omelet met gerookte garnalen

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookte garnalen, peper, tomaat, visbouillon en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Omelet met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge sherry, ei, gerookte vis, peper, visbouillon, zout en zoute sojasaus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Lunch uit De kunst van het koken:

Piperade - Open omelet gegarneerd met ui, paprika, tomaat en ham

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, gemengde groene kruiden, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Roerei

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, melk en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aan tafel gebakken eieren

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi (Gekruide omelet)

Ingrediënten:
asem, ei, kemirienoten, ketoembar, koenjit, laos, meel, olie, santen, trassi, ui, vlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor boemboe Bali (Gekruide eieren uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, djahé, ei, ketjap manis, knoflook, olie, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar Djawa pedis betoel (Omelet uit Java)

Ingrediënten:
ei, knoflook en rode lombok

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marcoude aux aubergines - Aubergineomelet

Ingrediënten:
aubergines, citroen, ei, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Çilbir (Poached Eggs with Yoghurt Sauce) - Gepocheerde eieren met yoghurtsaus

Ingrediënten:
boter, ei, hete paprikapoeder, knoflook, water, witte azijn, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata