ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aan tafel gebakken eieren

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kamper steur (eieren met mosterdsaus)

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, mosterd en mosterdsaus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met tomaat, ui en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Struisvogeleieren - uova di struzzo

Ingrediënten:
struisvogelei

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren in pittige kokossaus

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, eieren, jeruk limo, kokosmelk en salamblad

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren met sambal goreng

Ingrediënten:
eieren, laos, salam, sambal megoreng en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Omelet

Ingrediënten:
eiwit, omelet en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, dooier, eiwit, gruyere, geraspt, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Spinazie-daslooksoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oeufs a la moutarde

Ingrediënten:
crème fraiche, ei, mosterd, parmezaanse en sauce moutarde

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oeufs En Meurette: Liquid Center Duck Egg With Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip And Brioche Toast

Ingrediënten:
baconchips, bieslook, eendenei met een vloeibaar hart, geconstrueerde rode wijnglazuur, geroosterd brioche, ingemaakte rode zwavelkoppaddestoelen, kervel en sous vide geglazuurde parelui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Glazed Pearl Onion

Ingrediënten:
olijfolie, parelui en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bacon Chip

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gerookte bacon, glucosesiroop de40, isomalt, sorbitol en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Preserved Cinnamon Cap Mushroom

Ingrediënten:
frituurolie en rode zwavelkop

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak Bali (Eieren in gekruide saus uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, ei, ketjap manis, knoflook, salam, sambal oelek, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor peniki tjililitan (Eieren in pittig gekruide saus)

Ingrediënten:
djahé, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor stenga radja (Halve gevulde eieren)

Ingrediënten:
djinten, ei, half om half gehakt, knoflook, selderij, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Kwarteleitjes, verborgen

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng telor I (gekruide eieren)

Ingrediënten:
asem, ei, javaanse suiker, knoflook, laos, olie, rode spaanse peper, salam, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak bandoeng (Gekookte eieren in gekruide saus)

Ingrediënten:
ei, ketjap manis, knoflook, peper, serehpoeder, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar sedip (Omelet met groenten en garnalen)

Ingrediënten:
champignons, ei, garnalen, ketjap manis, knoflook, paprika, peper, prei, selderij, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Omelet Poulard

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata di bietole - Frittata van snijbiet

Ingrediënten:
ei, gekookte snijbiet, gerookte bacon, olijfolie, prosciutto, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
ei/omelet/frittata