ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Steamed Blancmange

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, eidooier, eiwit, vin jaune, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Duizendjarige eieren (Liang Ban Pi Dan)

Ingrediënten:
chili-olie, chinkiangazijn, paprika en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Spinazie-daslooksoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met tomaat (Fan Qie Chao Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ei, fijne kristalsuiker, olie en tomaat

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Omelet Poulard

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ham-soufflé

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, magere ham, kervel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé "Carmen"

Ingrediënten:
ham-soufflé, paprika en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé Périgourdine

Ingrediënten:
ham-soufflé en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé "Alexandra"

Ingrediënten:
aspergepunten, ham-soufflé en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet van de jager

Ingrediënten:
ei, kippenlever, paddestoelen, peterselie en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet voor rijkelui

Ingrediënten:
boter, double cream, ei, hollandaisesaus en paddestoelen

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spaghettifrittata gevulde met tomaat, mozzarella en ham

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, gekookte ham, mozzarella, parmezaanse kaas, peterselie, pruimtomaten in blik, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Struisvogeleieren - uova di struzzo

Ingrediënten:
struisvogelei

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinese gepekelde ham, eiwit, kippenbouillon, spaanse gepekelde ham en tuinbonen

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Soğanli yumurta - Omelet met uien

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, peper, runderbouillon, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hollandse omelet

Ingrediënten:
gerookte zalm en omelet

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Poached Scrambled Eggs with Mushrooms

Ingrediënten:
beukenzwam, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, lente-ui, paddestoelenjus, pancetta en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omelet chasseur

Ingrediënten:
champignons, kippenlever, madeirasaus en omelet

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Scrambled Eggs

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Frittata

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, olijfolie, taleggio en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Scrambled Egg Foam

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Omelet Base

Ingrediënten:
albuminepoeder, ei, eidooier, eidooierpoeder, paddestoel en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Bimuelos de patatas

Ingrediënten:
aardappel, ei, honing, olie, parmezaanse kaas en poedersuiker

Keuken:
Spaans / Balkan / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Çilbir (Poached Eggs with Yoghurt Sauce) - Gepocheerde eieren met yoghurtsaus

Ingrediënten:
boter, ei, hete paprikapoeder, knoflook, water, witte azijn, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata