ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Lunch / snack of tussendoortje uit Fast Food:

Chia-omeletwrap met verse kruidenkaas

Ingrediënten:
chiazaad, ei, havermelk, kerstomaat, kurkuma, parmezaanse kaas, platte kaas, rucola en tuinkruiden

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

American scrambled eggs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Egg whites droplets

Ingrediënten:
eiwit en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

egg yolk droplets

Ingrediënten:
eidooier en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Schuimige wijnvla - zabaglione - zabaione

Ingrediënten:
eierdooier, kaneel, marsala en rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Rode wijn met ei - rosumada

Ingrediënten:
eierdooier, italiaanse rode wijn en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Smoked Egg

Ingrediënten:
ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Ham and Cheese Omelet

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dragon, ei, eidooier, geklaarde boter, gekookte ham, gruyère, kervel, room en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dashimaki Tamago

Ingrediënten:
agavesiroop, eidooier, eiwit, hon dashi, n-zorbit m®, suiker, witte sojasaus en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pressure-Cooked Egg Toast

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, eidooier, geklaarde boter, kaviaar en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Freeze-Dried Egg Yolk

Ingrediënten:
ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Rabarbertaart

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Thailand, een culinaire reis:

Gouden draden - foithong

Ingrediënten:
ei, suiker en water

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Frittata all'aceto balsamico (omelet met balsamicoazijn)

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, olijfolie, parmezaanse kaas en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Lunch uit De Griekse keuken thuis:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
eieren, olijfolie, oregano, sjalotjes, suiker, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Brouillade met truffel

Ingrediënten:
roerei en truffel

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Marcoude de pommes de terre - Aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, citroensap, ei, knoflook, kurkuma, olijfolie, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Fritada de tomat - Tomatentaart

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, ei, kashkavalkaas, parmezaanse kaas, peper, tomaten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Eitaart met kip

Ingrediënten:
bieslook, ei, kip, marjolein, peterselie en ui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Gestoomde ei-biefstuk

Ingrediënten:
ei en runderbouillon

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tortino de spinaci - Spinazietaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, kappertjes, knoflook, krenten, paneermeel, peper, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gebakken paprika's en tomaten met ei en merguez

Ingrediënten:
aardappel, chilipeper, ei, groene paprika, merguez, peper, plantaardige olie, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kamper steur (eieren met mosterdsaus)

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, mosterd en mosterdsaus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet mousseline

Ingrediënten:
boter, eidooier, double cream en eiwit

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata