ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Heet-zure duizendjarige eieren

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn en duizendjarige eieren

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor reboeng (Eieren met bamboe en ham)

Ingrediënten:
achterham, bamboescheuten, boter, ei, eidooier, ketjap manis, maïzena, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Confit Egg-Yolk Puree

Ingrediënten:
champagne-azijn, eidooier sous vide gegaard en glucosesiroop de40®

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Ingrediënten:
baconchips, bieslook, eendenei, geconstrueerde rode wijnglazuur, brioche, ingemaakte rode zwavelkoppaddestoelen, kervel en parelui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oeufs a la moutarde

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, mosterd, parmezaanse kaas en sauce moutarde

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bacon Chip

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gerookte bacon, glucosesiroop de40, isomalt, sorbitol en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met gele bieslook (Jiu Huang Chao Ji Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pastrami-uitsmijter

Ingrediënten:
brood, ei en rund

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, ei en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met tomaat, ui en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Duizendjarige eieren (Liang Ban Pi Dan)

Ingrediënten:
chili-olie, chinkiangazijn, paprika en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Spinazie-daslooksoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Kwarteleitjes, verborgen

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met tomaat (Fan Qie Chao Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ei, fijne kristalsuiker, olie en tomaat

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor piendang (Eieren in pittige saus)

Ingrediënten:
asem, ei, ketjap manis, knoflook, miso, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi Bandoeng (Omelet met gehakt uit Bandoeng)

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, peper, prei, selderij, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Niet-vegetarische omeletvariaties

Ingrediënten:
boter, ei, garnalen, ham, kippenlever, krab, kreeft, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Egg Blossom

Ingrediënten:
eendenvet, ei, olijfolie en truffelolie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Softboiled eggs

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Parmezaan-omelet met kerstomaat, avocado, chorizo en rucola

Ingrediënten:
avocado, boter, chorizo, eieren, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, room, rucola, suiker, voorjaarsui en zonnebloemolie

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Ei benedict met spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, eieren, gekookte ham, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, toast en witte wijnazijn

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Kruidenspiegelei met spek

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, daslook, eieren, fleur de sel en peterselie

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

In glas gestoomd ei met getruffelde spinazieroom

Ingrediënten:
bloem, boter, boterolie, eieren, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, room, sjalot, spinazie, truffelboter en zuurdesembrood

Soort:
ei/omelet/frittata