ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Baveuse omelet met tomaat en grijze garnalen

Ingrediënten:
bieslook, ei, gemengde slasoorten, grijze garnalen, havermelk, kerstomaat en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met kaas

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Sneeuweieren - oeufs à la neige

Ingrediënten:
ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Zoete omeletrolletjes

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, olie, sake, sojasaus, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Frittata di sanguinaccio - Bloedworstfrittata

Ingrediënten:
ei en sanguimaccio

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar oedang (Omelet met garnalen)

Ingrediënten:
ei, garnalen, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht uit A propos bistro:

Aspic uit mijn jeugd

Ingrediënten:
beenham, ei, gelatine, kervel, kippenbouillon, peper en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Bimuelos de patatas

Ingrediënten:
aardappel, ei, honing, olie, parmezaanse kaas en poedersuiker

Keuken:
Spaans / Balkan / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Çilbir (Poached Eggs with Yoghurt Sauce) - Gepocheerde eieren met yoghurtsaus

Ingrediënten:
boter, ei, hete paprikapoeder, knoflook, water, witte azijn, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hoppel poppel

Ingrediënten:
aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Tahu telor petis baru - Gevulde tahu met omelet, kiem- en spruitgroentenmix, garnalen-pindasausdressing, rijstkrupuk en grofgemalen pinda's

Ingrediënten:
citroensap, garnalenpasta, geroosterde pindas, kiem en spruitgroenten, knoflook, omelet, pindakaas, plantaardige olie, rijstvellen, sambal oelek, sjalot, suiker, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Ingrediënten:
ei, jasmijnessence, kokosroom, nam taan peep, palmsuiker en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marcoude aux aubergines - Aubergineomelet

Ingrediënten:
aubergines, citroen, ei, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Omelet

Ingrediënten:
eiwit, omelet en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ei, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met courgettes en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met uien

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Omelet met gerookte garnalen

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookte garnalen, peper, tomaat, visbouillon en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Roerei met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte vis, lente-ui, melk, peper, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Omelet met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge sherry, ei, gerookte vis, peper, visbouillon, zout en zoute sojasaus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet uit De (perfecte) man in de keuken:

Frittata met chorizo, aardapel en rode paprika

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, ei, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peterselie en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Lunch uit De kunst van het koken:

Piperade - Open omelet gegarneerd met ui, paprika, tomaat en ham

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, gemengde groene kruiden, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aan tafel gebakken eieren

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ei/omelet/frittata