ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren met sambal goreng

Ingrediënten:
eieren, laos, salam, sambal megoreng en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren in pittige kokossaus

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, eieren, jeruk limo, kokosmelk en salamblad

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Bimuelos de patatas

Ingrediënten:
aardappel, ei, honing, olie, parmezaanse kaas en poedersuiker

Keuken:
Spaans / Balkan / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Ingrediënten:
ei, jasmijnessence, kokosroom, nam taan peep, palmsuiker en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eiersymphonie

Ingrediënten:
ei, ei, omelet en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Omelet

Ingrediënten:
eiwit, omelet en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Souffle

Ingrediënten:
albuminepoeder, bloemkool-crème anglaise, citras®, eidooier, gruyère, maismalodextrine, n-zorbit m®, water, wijnsteenzuur en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Eggs Benedict

Ingrediënten:
bacon, eidooier, eiwit, engelse muffins, gemalen, geklaarde boter, olie, sous vide instant hollandaise en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Miso Cured Egg Sheets

Ingrediënten:
eidooier, rode miso, sake en suiker

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marcoude aux aubergines - Aubergineomelet

Ingrediënten:
aubergines, citroen, ei, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Scrambled Egg Foam

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Preserved Cinnamon Cap Mushroom

Ingrediënten:
frituurolie en rode zwavelkop

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Glazed Pearl Onion

Ingrediënten:
olijfolie, parelui en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Omelet Base

Ingrediënten:
albuminepoeder, ei, eidooier, eidooierpoeder, paddestoelenpuree en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Frittata van pompoen en boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, eieren, gehakte rozemarijn, kleine ui, kwark, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, tenen knoflook en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet uit De (perfecte) man in de keuken:

Frittata met chorizo, aardapel en rode paprika

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, ei, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peterselie en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Boerenomelet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroenkruid, dille, dragon, ei, koriander, peper, peterselie, spek, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:

Frittata verde di menta - Groene omelet met munt

Ingrediënten:
ei, munt, olie, paneermeel en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet voor rijkelui

Ingrediënten:
boter, double cream, ei, hollandaisesaus en paddestoelen

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet van de jager

Ingrediënten:
ei, kippenlever, paddestoelen, peterselie en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé "Carmen"

Ingrediënten:
ham-soufflé, paprika en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Zalmsoufflé

Ingrediënten:
boter, double cream, ei, olie en zalm

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé Périgourdine

Ingrediënten:
ham-soufflé en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata