ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Sneeuweieren - oeufs à la neige

Ingrediënten:
ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar oedang (Omelet met garnalen)

Ingrediënten:
ei, garnalen, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Frittata di sanguinaccio - Bloedworstfrittata

Ingrediënten:
ei en sanguimaccio

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Zoete omeletrolletjes

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, olie, sake, sojasaus, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Brouillade met truffel

Ingrediënten:
roerei en truffel

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Faux Poached Egg

Ingrediënten:
algin®, calciumlactaat, gepasteuriseerde eidooier, gruyèrewater, iota® carrageen, johannesbroodpitmeel, room, spekvet, suiker, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Freeze-Dried Egg Yolk

Ingrediënten:
ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Smoked Egg

Ingrediënten:
ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Gestoomde ei-biefstuk

Ingrediënten:
ei en runderbouillon

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pressure-Cooked Egg Toast

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, eidooier, geklaarde boter, kaviaar en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Ham and Cheese Omelet

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dragon, ei, eidooier, geklaarde boter, gekookte ham, gruyère, kervel, room en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dashimaki Tamago

Ingrediënten:
agavesiroop, eidooier, eiwit, hon dashi, n-zorbit m®, suiker, witte sojasaus en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Frittata van pompoen en boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, eieren, gehakte rozemarijn, kleine ui, kwark, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, tenen knoflook en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oefs a la Impératrice

Ingrediënten:
ei, kaas en ui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Rabarbertaart

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kaas, melk en nootmuskaat

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Omelet: Scrambled Egg Foam with Mushroom Puree, Omelet Base and Mushroom Marmalade

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bruine kippen jus, geklaarde bruine boter, omeletbasis, paddestoelenbouillon, paddestoelenmarmelade, paddestoelenpuree en roereischuim

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Fried Egg Foam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gelatine en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

The Breakfast Egg: Fried Egg Foam with Coffee Butter, Sweet Spice Blend, Compressed Green Apple and Egg Yolk Confit

Ingrediënten:
brioche, eidooierconfit, gebakken eierschuim, gerookt esdoornsiroop, koffieboter, samengeperste groene appel, zoet specerijenmengsel en zoutvlokken

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tortilla a la Española - Spaanse tortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, melk, olijfolie, spaanse worst, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Eggeh bi betingan - Omelet met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, knoflook, olie, peper, ui en zout

Keuken:
Egyptisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet uit Lotharingen

Ingrediënten:
bieslook, double cream(1), ei, gruyère en spekblokjes

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet met fijne kruiden

Ingrediënten:
bieslook, double cream(1), dragon, ei, kervel, peterselie en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet

Ingrediënten:
double cream(1) en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata