ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kaber kebertu (Gevulde omelet met gekruid rundergehakt)

Ingrediënten:
djahé, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjitwortel, olie, rundergehakt, salam, sambal oelek, santen, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Goelai telor molaboh (Gepocheerde eieren op een taugébedje)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, ei, javaanse suiker, knoflook, olie, sambal oelek, santen, selderij, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Kwarteleitjes, verborgen

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak bandoeng (Gekookte eieren in gekruide saus)

Ingrediënten:
ei, ketjap manis, knoflook, peper, serehpoeder, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar sedip (Omelet met groenten en garnalen)

Ingrediënten:
champignons, ei, garnalen, ketjap manis, knoflook, paprika, peper, prei, selderij, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Omelet Poulard

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Omelet: Scrambled Egg Foam with Mushroom Puree, Omelet Base and Mushroom Marmalade

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bruine kippenjus, geklaarde bruine boter, omeletbasis, paddestoelenbouillon, paddestoelenmarmelade, paddestoel en ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak Bali (Eieren in gekruide saus uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, ei, ketjap manis, knoflook, salam, sambal oelek, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor stenga radja (Halve gevulde eieren)

Ingrediënten:
djinten, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, selderij, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar boemboe tegal (Pikant gekruid roerei)

Ingrediënten:
citroensap, ei, peper, sambal oelek, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor peniki tjililitan (Eieren in pittig gekruide saus)

Ingrediënten:
djahé, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar oedang dan ham (Omelet met garnalen of ham)

Ingrediënten:
ei, garnalen, ham, peper, selderij, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Steamed Blancmange

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, eidooier, eiwit, vin jaune, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spaghettifrittata gevulde met tomaat, mozzarella en ham

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, gekookte ham, mozzarella, parmezaanse kaas, peterselie, pruimtomaten in blik, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor reboeng (Eieren met bamboe en ham)

Ingrediënten:
achterham, bamboescheuten, boter, ei, eidooier, ketjap manis, maïzena, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor piendang (Eieren in pittige saus)

Ingrediënten:
asem, ei, ketjap manis, knoflook, miso, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi Bandoeng (Omelet met gehakt uit Bandoeng)

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, peper, prei, selderij, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Glazed Pearl Onion

Ingrediënten:
olijfolie, parelui en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met tomaat (Fan Qie Chao Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ei, fijne kristalsuiker, olie en tomaat

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng telor I (gekruide eieren)

Ingrediënten:
asem, ei, javaanse suiker, knoflook, laos, olie, rode spaanse peper, salam, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Spinazie-daslooksoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Duizendjarige eieren (Liang Ban Pi Dan)

Ingrediënten:
chili-olie, chinkiangazijn, paprika en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Struisvogeleieren - uova di struzzo

Ingrediënten:
struisvogelei

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet uit de Vogezen

Ingrediënten:
double cream, ei, gerookte ham en gruyère

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata