ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren met sambal goreng

Ingrediënten:
eieren, laos, salam, sambal megoreng en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gebakken gekookte eieren in pittige kokossaus

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, eieren, jeruk limo, kokosmelk en salamblad

Keuken:
Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aan tafel gebakken eieren

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Goudgele omelet met Chinese bieslook (Jiu Cai Chao Dan)

Ingrediënten:
chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Niet-vegetarische omeletvariaties

Ingrediënten:
boter, ei, garnalen, ham, kippenlever, krab, kreeft, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:

Frittata verde di menta - Groene omelet met munt

Ingrediënten:
ei, munt, olie, paneermeel en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Boerenomelet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroenkruid, dille, dragon, ei, koriander, peper, peterselie, spek, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi (Gekruide omelet)

Ingrediënten:
asem, ei, kemirienoten, ketoembar, koenjit, laos, meel, olie, santen, trassi, ui, vlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor boemboe Bali (Gekruide eieren uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, djahé, ei, ketjap manis, knoflook, olie, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar Djawa pedis betoel (Omelet uit Java)

Ingrediënten:
ei, knoflook en rode lombok

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kaas, melk en nootmuskaat

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Nathan's two-stage fried eggs

Ingrediënten:
eidooier en eiwit

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Faux Poached Egg

Ingrediënten:
alginaat, calciumlactaat, gepasteuriseerde eidooier, gruyèrewater, iota carrageen, johannesbroodpitmeel, room, spekvet, suiker, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Souffle

Ingrediënten:
albuminepoeder, bloemkool-crème anglaise, citras, eidooier, gruyère, maismalodextrine, n-zorbit m®, water, wijnsteenzuur en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Frittata van pompoen en boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, eieren, rozemarijn, ui, kwark, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, knoflook en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Zalmsoufflé

Ingrediënten:
boter, double cream, ei, olie en zalm

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eiersymphonie

Ingrediënten:
ei, ei, omelet en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oefs a la Impératrice

Ingrediënten:
ei, kaas en ui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Goelai telor molaboh (Gepocheerde eieren op een taugébedje)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, ei, javaanse suiker, knoflook, olie, sambal oelek, santen, selderij, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kaber kebertu (Gevulde omelet met gekruid rundergehakt)

Ingrediënten:
djahé, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjitwortel, olie, rundergehakt, salam, sambal oelek, santen, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met gele bieslook (Jiu Huang Chao Ji Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Heet-zure duizendjarige eieren

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn en duizendjarige eieren

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Roerei

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, melk en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oeufs a la moutarde

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, mosterd, parmezaanse kaas en sauce moutarde

Soort:
ei/omelet/frittata