ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Omelet met garnalen en groenten - foe yong hai

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, doperwtjes, ei, gekookte ham, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, prei, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, tomatenpuree, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Lunch uit De kunst van het koken:

Piperade - Open omelet gegarneerd met ui, paprika, tomaat en ham

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, gemengde groene kruiden, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eiersymphonie

Ingrediënten:
ei, gepocheerd, ei, hardgekookt, omelet en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Roerei met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte vis, lente-ui, melk, peper, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar Djawa pedis betoel (Omelet uit Java)

Ingrediënten:
ei, knoflook en rode lombok

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor boemboe Bali (Gekruide eieren uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, djahé, ei, ketjap manis, knoflook, olie, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Boerenomelet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroenkruid, dille, dragon, ei, koriander, peper, peterselie, spek, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi (Gekruide omelet)

Ingrediënten:
asem, ei, kemirienoten, ketoembar, koenjit, laos, meel, olie, santen, trassi, ui, vlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Goudgele Omelet Met Chinese Bieslook (Jiu Cai Chao Dan)

Ingrediënten:
chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte Eieren Met Gele Bieslook (Jiu Huang Chao Ji Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Heet-zure duizendjarige eieren

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn en duizendjarige eieren

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met uien

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met courgettes en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spaghettifrittata gevulde met tomaat, mozzarella en ham

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, gekookte ham, mozzarella, parmezaanse kaas, peterselie, pruimtomaten in blik, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met kaas

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ei, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, ei en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Kwarteleitjes, verborgen

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Spinazie-daslooksoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oeufs a la moutarde

Ingrediënten:
crème fraiche, ei, mosterd, parmezaanse en sauce moutarde

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Confit Egg-Yolk Puree

Ingrediënten:
champagne-azijn, eidooier sous vide gegaard en glucosesiroop de40®

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bacon Chip

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gerookte bacon, glucosesiroop de40, isomalt, sorbitol en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oeufs En Meurette: Liquid Center Duck Egg With Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip And Brioche Toast

Ingrediënten:
baconchips, bieslook, eendenei met een vloeibaar hart, geconstrueerde rode wijnglazuur, geroosterd brioche, ingemaakte rode zwavelkoppaddestoelen, kervel en sous vide geglazuurde parelui

Soort:
ei/omelet/frittata