ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar tegal (Omelet met kokos)

Ingrediënten:
ei, kokos, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar kepiting (Omelet met krab)

Ingrediënten:
ei, krab, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar Djawa (Javaanse omelet)

Ingrediënten:
boter, djinten, ei, ketoembar, knoflook, laos, margarine, rundergehakt, sambal oelek, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor berlada (Gekruide eieren met ui en lombok uit Sumatra)

Ingrediënten:
asem, ei, ketjap manis, knoflook, laos, olie, rode lombok, sereh, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt / lunch uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Uitsmijter - strammer max

Ingrediënten:
boter, bruinbrood, gekookte ham, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Egg Yolk Confit

Ingrediënten:
eidooier, sous vide gegaard en eierschaal

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Brioche Toast

Ingrediënten:
albuminepoeder, brioche en geklaarde boter

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Liquid Center Duck Egg

Ingrediënten:
eendenei, rode bietensap, rode port en zoutvlokken

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Foe yong hai (Chinese omelet met groenten)

Ingrediënten:
boter, ei, garnalen, knoflook, krab, olie, prei, rode ui, selderij, taugé, ve-tsin, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor petis (Gekruide eieren in petissaus)

Ingrediënten:
citroensap, ei, javaanse suiker, knoflook, laos, olie, petis oedang, salam, sambal, santen, sereh, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kamper steur (eieren met mosterdsaus)

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, mosterd en mosterdsaus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Egg Blossom

Ingrediënten:
eendenvet, ei, olijfolie en truffelolie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Softboiled eggs

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Ei benedict met spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, eieren, gekookte ham, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, toast en witte wijnazijn

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Kruidenspiegelei met spek

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, daslook, eieren, fleur de sel en peterselie

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Parmezaan-omelet met kerstomaat, avocado, chorizo en rucola

Ingrediënten:
avocado, boter, chorizo, eieren, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, room, rucola, suiker, voorjaarsui en zonnebloemolie

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

In glas gestoomd ei met getruffelde spinazieroom

Ingrediënten:
bloem, boter, boterolie, eieren, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, room, sjalot, spinazie, truffelboter en zuurdesembrood

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar oedang dan ham (Omelet met garnalen of ham)

Ingrediënten:
ei, garnalen, ham, peper, selderij, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar boemboe tegal (Pikant gekruid roerei)

Ingrediënten:
citroensap, ei, peper, sambal oelek, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Duizendjarige eieren (Liang Ban Pi Dan)

Ingrediënten:
chili-olie, chinkiangazijn, paprika en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Omelet Poulard

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met tomaat (Fan Qie Chao Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ei, fijne kristalsuiker, olie en tomaat

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak bandoeng (Gekookte eieren in gekruide saus)

Ingrediënten:
ei, ketjap manis, knoflook, peper, serehpoeder, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar sedip (Omelet met groenten en garnalen)

Ingrediënten:
champignons, ei, garnalen, ketjap manis, knoflook, paprika, peper, prei, selderij, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata