Oeufs Périgourdins - Ei "Perigord"

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Les Halles kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Omelet met spek en eendenconfit

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Cannolikoekjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Kacsasült káposztás evekedlovel töltve - Gebraden eend gevuld met koolvlekjes

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Egg Blossom

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]