chocolade

Zoek naar chocolade in jouw eigen kookboeken

Chocolade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Ingrediënten:
bladgelatine, couverture, eierdooier, melk, suiker en vanillestok

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Chocolademousse - mousse au chocolat

Ingrediënten:
bittere chocolade, eierdooier, eiwit, room en suiker

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladecharlotte

Ingrediënten:
boter, eierdooiers, eiwitten, kristalsuiker, lange vingers, pure chocolade, water en zout

Soort:
chocolade
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Diner / nagerecht uit Nooit meer diëten:

gemarineerde peren met pure chocolade

Ingrediënten:
honing, limoen, peren en zoete witte wijn

Soort:
chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladefondant

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker en pure chocolade

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Chocoladekrullen

Ingrediënten:
chocolade, puur

Soort:
chocolade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Aerated Chocolate

Ingrediënten:
gedroogde cacaoboter, mandarijnolie, melkchocolade, 33% cacao en polyglycol polyricinoleaat

Soort:
chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Glaasjes met kastanjes en chocolade

Ingrediënten:
kastanjepuree, pure chocolade, schuimpjes en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocolademarquise

Ingrediënten:
boter, eieren, poedersuiker, pure chocolade en zout

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mousse van twee soorten chocolade

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Crème brûlée met pure chocolade

Ingrediënten:
bruine suiker, eierdooiers, kristalsuiker, melk, pure chocolade en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladepudding op grootmoeders wijze

Ingrediënten:
eierdooiers, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, slagroom en vloeibare vanille

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Luikse chocolade

Ingrediënten:
cacaopoeder, chocolade-ijs, chocoladekrullen, kristalsuiker, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Wittechocolademousse

Ingrediënten:
slagroom en witte chocolade

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mousse au chocolat

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, melk, pure chocolade en slagroom

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladeschilfers

Ingrediënten:
pure chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Lange vingers met jam en chocolade

Ingrediënten:
abrikozenjam, lange vingers en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Paaseitjes

Ingrediënten:
chocolade, naar keuze wit, melk of puur, gesmolten, kristalsuiker, noten, gemengd, gerooosterd, poedersuiker, suiker en water

Soort:
chocolade
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Basisrecept uit Bake Off Vlaanderen:

chocolade tempereren

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pan forte

Ingrediënten:
amandel, foelie, hazelnoot, honing, kaneel, nootmuskaat, suiker, sukadesnippers, vijgen en walnoot

Soort:
chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Chocoladeschuim

Ingrediënten:
chocoladeschilfers, eieren, poedersuiker, pure chocolade en slagroom

Soort:
chocolade
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:

Belga (Belgen)

Ingrediënten:
ei, karamelsaus, marasquin, sinaasappellikeur, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
chocolade
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Chocoladedessert met walnoten en gember

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere chocolade, eierdooiers, eieren, gemberpoeder, walnoten, xylitol en zout

Soort:
zoet / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Ganache (Chocoladecrreme)

Ingrediënten:
chocolade, puur, melk, roomboter, slagroom en suiker

Soort:
chocolade
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, cake, cognac, likeur, mandarijn, sinaasappel en slagroom

Soort:
chocolade
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Dubbele chocoladefondant

Ingrediënten:
agavesiroop, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, fleur de sel, room en zout

Soort:
zoet / chocolade