Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 146 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / chocolade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schwarzwälder Kirschtorte

Een recept uit  - Deutsche Küche

Teecreme Variationen 2, Schokoladen Teemousse - Variaties op crème van thee 2, Chocolade-Theemousse

Een recept uit  - Deutsche Küche

Geeistes Champagne-Konfekt / Bevroren champagnesnoep

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Chocolade marquise

Een recept uit  - Chocoladedesserts