Chardonnay

Chardonnay wordt beschouwd als witte wijn.

Zoek naar chardonnay in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chardonnay in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chardonnay recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chardonnay:

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Amaro's granmamma calamaris

Ingrediënten:
arboriorijst, bliktomaten, calamari, chardonnay, krieltjes, spaanse peper en tuinboon

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, chardonnay, citroenrasp, eidooier, fijne suiker, vanillesuiker en witte port

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Emulsie van champignons

Ingrediënten:
champignonpoeder, champignons, chardonnayazijn, citroensap, dashi, dashiazijn, druivenpitolie, eiwit en xantana

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Bonito escabeche Barrera - Ana Barrera's escabeche

Ingrediënten:
atlantische bonito, avocado, bloem, chardonnay, chardonnayazijn, citroen, fregattonijn, knoflook, kruidnagels, laurier, mango, melva, olijfolie, peperkorrels, pimenton de la vera dulce, rode piquillopaprika, russische salade, saffraandraadjes, sinaasappel, spaanse makreel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Bladerdeeg met morieljes

Ingrediënten:
bladerdeeg, chardonnay, eidooier, gevogeltefond, morieljes, olie, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Basissaus voor pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, op eiken gerijpte chardonnay, ossenstaart, steranijs, ui, varkensschouder, volle melk en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / techniek
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Castric

Ingrediënten:
natuurazijn en witte wijn

Soort:
vegetarisch / azijn