Kersen op kirsch

Zoek naar kersen op kirsch in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kersen op kirsch in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kersen op kirsch recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kersen op kirsch:

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:

Schwarzwalderkirschtorte

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, boter, cacao, chocolade, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, frambozen, frambozenjam, kersen op kirsch, kirsch, mascarpone en slagroom

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Schwarzwälder muffins

Ingrediënten:
cacaopoeder, eieren, g bloem, g boter, kersen, kirsch, slagroomversteviger, tl bakpoeder en zakje vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, kersen, kirsch, melk, poedersuiker, vruchtenwijn en witte basterdsuiker

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / nagerecht uit Tajine:

Geflambeerde kersen

Ingrediënten:
aalbessengelei, cognac, kaneelstokje, kersen, kersen op sap, kirsch, kruidnagel, suiker, vanilleroomijs, vruchtengelei en water

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / tajine
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kersenragout

Ingrediënten:
amandellikeur, cassislikeur, citroensap, gember, honing, kaneelstokje, kersen, kersensap, kirsch, port, rode wijn, sinaasappelsap, vanillepeul en vanillepuddingpoeder

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / saus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersencompote

Ingrediënten:
boter, fijne tafelsuiker, kaneel, kersen, kirsch, maïzena en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-kersentaart

Ingrediënten:
ei, fijne kristalsuiker, kirsch, morellen, morellen in kirsch-siroop, ongezoet cacaopoeder, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin aux macédoine de fruits

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenglazuur, amandelen, ananas, angelica, babadeeg, boter, gekonfijte kersen, kersen, kirsch, peren, poedersuiker, suikerstroop en vruchten uit blik

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch