Koffie-karamelcrème

Zoek naar koffie-karamelcrème in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met koffie-karamelcrème in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste koffie-karamelcrème recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient koffie-karamelcrème:

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Koffie

Ingrediënten:
chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, karamelcrème, karamelglacage, koffieboontjes, koffiemousse, koffieschuimpjes, mascarponekoffiecrème en pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hazelnut

Ingrediënten:
chococrunch, crème brúlée met koffie en hazelnoot, gebakken peer in calx, hazelnootbuizen, hazelnotencrunch, karamel, koffiesaus, krokantje van pistache, perencompote en pompernikkel

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Amandeldeeg 2 - pasta di mandorle 2

Ingrediënten:
dadel, eiwit, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, groene voedingskleurstof, karamel, marasquin, poedersuiker, rode voedselkleurstof, sterke koffie en witte rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Trio chocolade

Ingrediënten:
chocoladeglacage, chocoladesabayon, karamelcrème, melkchocolademousse, pure chocolademousse, staafjes pure chocolade, streuzel en witte chocoladebavarois

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

A touch of Gold

Ingrediënten:
balsamicoreductie, bergamotsorbet, bladgoud, bloemblaadjes van witte chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, halve crunchbal interieur, karamelcrème, streuzel en tijm-chocolademousse interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Flan caramel

Ingrediënten:
eidooier, karamel, melk, room, suiker en vanillestokje

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch