In rum geweekte vijgen

Zoek naar in rum geweekte vijgen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in rum geweekte vijgen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste in rum geweekte vijgen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in rum geweekte vijgen:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
appel, banaan, cake, cognac, fruit uit blik, geconfijte vruchten, in kirsch geweekte abrikozen, in rum geweekte vijgen, kersen, lange vingers, lichees, ontbijtkoek, peer, perzik, roggebrood, room, stemgember, toblerone en witbrood

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Rumtopf

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, abrikozen, ananas, citrusvruchten, donkere rum, druiven, frambozen, fruit, kersen, mousserende wijn, peren, perziken, pitten, pruimen, rum, suiker, vijgen, vruchten en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mahia - Eau-de-vie

Ingrediënten:
anijszaad, gedroogde dadels, gedroogde vijgen, rozemarijn, rozijnen en venkelzaad

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vruchtengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, fruit, fruitjes, kristalsuiker, rum en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Fruit-kokoskruimeldeeg

Ingrediënten:
dadel, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogde vijgen, gedroogd fruit, kokosschaafsel, rozijnen en taart

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Vijgentaart

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, paté brisée, rum, slagroom, suiker en vijgen

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rumtopf

Ingrediënten:
fruit, inmaakalcohol, jenever, suiker en witte rum

Soort:
fruit / inmaak / conserven
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Chipolatapudding met marasquinsaus

Ingrediënten:
bigarreaux, bitterkoekjes, custard, gelatine, marasquinlikeur, marasquinsaus, melk, rum, slagroom, suiker, vanillestokje en vruchten

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vlottende eilandjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, eierdooiers, eiwitten, honing, kirsch, rum, slagroom, tarwemeel, vanilleroom, vanillesuiker, fruit en water

Soort:
pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Vruchtentaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, kapseldeeg, trempeerlikeur, fruit en victoriabeslag

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Chipolattapudding

Ingrediënten:
bitterkoekjes, eidooier, ei, fruit, gelatine, marasquin, rum, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Pruimentaart Met Pistache Noten, Room En Vanille

Ingrediënten:
donkere rum, ei, bloem, kristalsuiker, maïzena, melk, fruit, bloem, gemalen kaneel, pistaches, gezouten boter, grof zeezout, water, kruimeldeeg, pruimen, ruwe rietsuiker en vanillepoeder

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruit-notensalade

Ingrediënten:
abrikozen, bruine suiker, citroensap, granaatappel, noten, rozijnen, vijgen en water

Soort:
fruit