Crème chantilly met rum en poedersuiker

Zoek naar crème chantilly met rum en poedersuiker in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met crème chantilly met rum en poedersuiker in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste crème chantilly met rum en poedersuiker recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient crème chantilly met rum en poedersuiker:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Vruchtengebak met in rum geweekte brioche

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenjam, ananas, banaan, boter, bramen, brioche finedeeg, bruine rum, crème chantilly, diepvriesvruchten, frambozen, geroosterde geschaafde amandelen, kirsch, pain briochedeeg, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

IJltempo mont blanc

Ingrediënten:
chocolade, double cream, kastanjepasta, meringue, poedersuiker, rum en slagroom

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Diplomate

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloemsuiker, fruit uit blik, gelatineblaadjes, lange vingers, rum, slagroom en speculaas

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocoladerol

Ingrediënten:
biscuitdeeg, bloemsuiker, cacaopoeder, perzikenconfituur, rum en slagroom

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Kastanjeberg met sneeuwkap

Ingrediënten:
cognac, fijne kristalsuiker, melk, kastanje, poedersuiker, rum, slagroom en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Monte bianco

Ingrediënten:
cacao, melk, poedersuiker, rum, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit Magimix IJsmachine :

Rumijs met rozijnen

Ingrediënten:
eidooier, oploskoffie, poedersuiker, rozijnen, rum en slagroom

Soort:
vegetarisch / ijs / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Tulband - zuccotto

Ingrediënten:
biscuitbodem, cacaopoeder, cointreau, donkere chocolade met amandelen, gekonfijte vruchten, hazelnoten, kersenwater, poedersuiker, pure chocolade, rum en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mont-blanc

Ingrediënten:
boter, eiwitten, kastanjepasta, kastanjepuree, kristalsuiker, marrons glacés, poedersuiker, rum, slagroom, vanille-extract en vanillesuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Truffels

Ingrediënten:
boter, brandewijn, cacao, poedersuiker, pure chocolade, rum en slagroom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht uit Down to earth:

Frambozen met yoghurtmousse

Ingrediënten:
crème fraîche, frambozen, frambozenzuurstok, gelatine, limoenrasp, munt, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, verveine, yoghurt en zure room

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Zigeunercake

Ingrediënten:
cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, rum, slagroom, sterke koffie en volle zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois praliné - Amandelbavarois

Ingrediënten:
amandelessence, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, praliné, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch