Le Marly / La riposte - Aardbeiengebak met in rum geweekte brioche

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 791 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Slagroomtaart met aardbeien

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Aardbeien-roomkaastaart

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aardbeien-munttaart

Een recept uit Harry Mercuur en H. Mercuur - Desserts & patisserie van Harry Mercuur

Zomerfruitkebabs met abrikozen-yoghurtdip

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)