Semola di grano duro rimacinata

Zoek naar semola di grano duro rimacinata in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met semola di grano duro rimacinata in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste semola di grano duro rimacinata recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient semola di grano duro rimacinata:

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / bij de koffie uit Morito:

Anijskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijngemalen griesmeel van harde tarwe, groen anijszaad, semola rimacinata en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
garnituur / koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde vis - pescaíto frito

Ingrediënten:
alioli, babyinktvis, bloem, citroen, fijn griesmeel van harde tarwe, bloem, mul, olijfolie, pijlinktvis, puntillitas, semola rimacinata, sumak, verse ansjovis, vis en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Saffraanpapardelle met een ragout van zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflook, saffraanpoeder, scharrelei, semola rimacinata, verse bladpeterselie, verse tijm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Orecchiette

Ingrediënten:
bloem, bloemkoolsaus met knoflook olie en rode peper, broccolisaus met ansjovis, fijn griesmeel, harde tarwebloem, tomatensaus met ansjovis, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Warka (Brikdeeg)

Ingrediënten:
bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Msemen

Ingrediënten:
bloem, boter, fijn griesmeel, gedroogde gist en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Baghrir

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijn griesmeel, honing, instantgist, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:

Platte broden

Ingrediënten:
bakpoeder, broodmeel, meel, sesamzaad en volkorenbloem

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gobz el har

Ingrediënten:
bloem, fijn griesmeel, gedroogd gist, gehakt, komijnpoeder, olijfolie, paprikapoeder, peper, ras el hanout, rode paprika, roerbakgroenten, ui, volkorenbloem, zout en zout peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Diner / nagerecht uit Minimania:

Perziktartelettes

Ingrediënten:
bladerdeeg, citroen, el suiker, kweeperengelei, meel en perziken

Soort:
vegetarisch / zoete hapjes