Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:
Kruisbessen-grütze
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, citroensap, kruisbessen, suiker en vanillesaus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kruisbessen wordt beschouwd als bessen.
De kruisbes of stekelbes (Ribes uva-crispa, ook gekend onder de dialectnamen stekebees, klapbes, kroesel, knoezel of knoeper) behoort evenals de aalbes (Ribes rubrum), de alpenbes (Ribes alpinum) en de zwarte bes (Ribes nigrum) tot de ribesfamilie (Grossulariaceae). In Vlaanderen is de term stekelbes algemeen gangbaar, de kruisbes vormt dan ook een stekelige struik. Wikipedia…
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kruisbessen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kruisbessen:
Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit delicious. magazine - 2013-09:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / nagerecht uit Meringue:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-04:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-07:
Recept uit delicious. magazine - 2015-04:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Lidya Winkels kookboek: