Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Ganzenlever met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- bosui, chilipeper, donkere sojasaus, ganzenlever, gember, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Ganzenlever wordt beschouwd als gans.
Alternatieve naam: ganzenlevers.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganzenlever in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganzenlever:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Amuse / diner uit Puur Maasland:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: