Volle jerseymelk

Volle jerseymelk wordt beschouwd als volle melk.

Zoek naar volle jerseymelk in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met volle jerseymelk in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste volle jerseymelk recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient volle jerseymelk:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Khoya

Ingrediënten:
volle melk

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kefir

Ingrediënten:
kefirkorrels en volle melk

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Joghurt - Yoghurt

Ingrediënten:
volle melk en yoghurtcultuur

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Mozzarella maken

Ingrediënten:
citroenzuur, stremsel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / hartige hapjes / kaas
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Chhena

Ingrediënten:
volle melk en witte wijnazijn

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Tartelettes met rozenwater en kardemom

Ingrediënten:
agar-agar, amandelmelk, gemalen kardemom, kardemom, melk, rijststroop, rozenblaadjes, rozenwater en volle melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Yoghurt

Ingrediënten:
volle melk en yoghurt

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pain perdu

Ingrediënten:
briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Banketbakkersroom en aardbeien

Ingrediënten:
amandelmelk, eierdooiers, maïzena, melk, rijststroop, vanillestokje, verse aardbeien en volle melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch