Duivenvlees

Duivenvlees wordt beschouwd als duif.

Zoek naar duivenvlees in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met duivenvlees in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste duivenvlees recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient duivenvlees:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:

Duifkroketten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, duivenvlees, ei, eiwit, olie, paneermeel, pastinaak, peper, rozemarijnnaaldjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / frituren
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Duiffilet op krentenwegge

Ingrediënten:
appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Hoofdgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Duiven in muscat

Ingrediënten:
boter, doorregen rookspek, druiven, duiven en muscat de rivesaltes

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Hoofdgerecht uit Twaalf:

Duif op geroosterd brood

Ingrediënten:
duif, groentebouillon, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, olijven, rode wijn, rozemarijn, salie en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasticcio uit Ferrara

Ingrediënten:
bechamel, bloem, boter, duif, ei, fonceerdeeg, maccheroni, olijfolie en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

pechugas de pichones con setas

Ingrediënten:
bleekselderij, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, serranoham, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bloemen

Ingrediënten:
bier, bloem, bloemen, eetbare bloemen, lavendel, rozenblaadjes, vermout, vlierbloesem, wijn en wild

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Hoofdgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Duiven Lucien Cendret

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, duiven, groene asperge, jeneverbes, olijfolie en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Vlierbessenwijn

Ingrediënten:
bessen, citroen, citroensap, gist, water, suiker, vlierbessen, water, wijn, wild en witte suiker

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Rucolino

Ingrediënten:
citroen, rucola, water, kruidnagels, rucola, sinaasappel, sinaasappelschil, siroop, suiker, suikersiroop, suikerstroop, water, wild, witte suiker en wodka

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Serveersuggestie Wildsaté

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Wildsaté

Ingrediënten:
citroensap, ketjap manis, knoflook, suiker, ui, wild, zonnebloemolie en zout

Soort:
barbecue/grill / wild