Verse salamiworst

Verse salamiworst wordt beschouwd als salami.

Zoek naar verse salamiworst in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met verse salamiworst in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste verse salamiworst recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient verse salamiworst:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Worst, verse zelfgemaakt

Ingrediënten:
kinnebakspek, kruiden, lamsvlees, rundvet, specerijen, spek, varkensbuik, varkensschouder, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bruchetta

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, chorizoworst, ciabattabrood, geroosterde paprika, knoflook, landbroodje, olijfolie, rauwe ham en salami

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Barbecue: Tofusteaks met verse sambal

Ingrediënten:
burgers, chilipepers, citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, groentebouillonpoeder, groenten, kurkumapoeder, limoenpartjes, limoensap, plantaardige olie, sambal, sjalotjes, stevige tofu, teentjes knoflook, tofu en worstjes

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Pizza quattro gusti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, harnalen, ingemaakte groene pepers, jonge spinazie, kerstomaatjes, knoflook, mozzarella, pancetta, pizzadeeg, rode spaanse peper, salami, snijbiet, taleggio, tomatensaus, venusschelpen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Grissini, ingelegde radicchio & salami

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, grissini, jeneverbes, radicchio, salami, witte wijn en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Casatiello

Ingrediënten:
boter, harde witte bloem, instantgist, parmezaanse kaas, pecorino, peper, reuzel, salami en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / pate/terrine
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Maaltijdsalade tricolore

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, ei, feta, fusilli tricolore, olijfolie, olijven, paprika, peper, rode pesto, salami en zout

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tijgerpizza

Ingrediënten:
bieslook, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, rozemarijn, salami en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans / Amerikaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten 1 notitie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Jamie in 30 minuten:

Pasta voor zwangere jools

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, knoflook, lente-ui, oregano, penne, rode spaanse peper, tomaat in blik, venkelzaad, worstjes en wortel

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten en aardappels
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

paddestoelensalade met bonen en chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse bieslook, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten en aardappels
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Tomatensalsa’s

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, citroen, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, gehakte verse koriander, limoen, maiskolf, mango, paprikapoeder, rode chilipepers, rode ui, teen knoflook, tomaat, tomaten, versgemalen zwarte peper, vlees, wittewijnazijn en zout en peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, scheut rode wijn, stengel bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper