Witte chocoladerozijnen

Witte chocoladerozijnen wordt beschouwd als chocoladerozijnen.

Zoek naar witte chocoladerozijnen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte chocoladerozijnen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste witte chocoladerozijnen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte chocoladerozijnen:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Chewy chocoladerozijnen-brownies

Ingrediënten:
boter, chocoladerozijnen, ei, pure chocolade, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Regenboogforel Gekookt In Yoghurt Met Indiase Specerijen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeul, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, maizena, mosterdpoeder, plantaardige olie, regenboogforel, rood kerriepoeder, rozijnen en ui

Serveersuggestie Broodpuddinkjes

Ontbijt / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Dolmades

Ingrediënten:
citroen, druivenbladeren, jasmijnrijst, kaneel, kruidnagelpoeder, olijfolie, pandanrijst, pijnboompitten, rozijnen en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoen in chocolade-chilisaus

Ingrediënten:
anijszaad, flourtortilla, gemalen kaneel, gepelde amandelen, kalkoen, knoflook, kruidnagel, maistortilla, peterselie, pure chocolade, rode chilipeper, rozijnen, sesamzaad, tomaat, ui, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Empenada's met ei

Ingrediënten:
chilipoeder, djintan, ei, groene olijven, knoflook, olie, oregano, pizzadeeg, rode paprika, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde edammer

Ingrediënten:
boter, chutney, droge vermout, groene paprika, jong belegen edammerkaas, kappertjes, ketchup, kippenbouten, margarine, pimento olijven, pruimen, relish, rozijnen, spaanse peper, tijm, ui, vleestomaat en zoete paprikapoeder

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, djintan, ei, gehakte amandelen, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud wit brood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs met rum en rozijnen

Ingrediënten:
bruine rum, eidooier, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, rozijnen, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:

Peren & steranijsjam

Ingrediënten:
geleisuiker, peren, rozijnen en steranijs

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Sticky cinnamon scones

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, karnemelk, noten, rozijnen, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Ingrediënten:
bulgur, citroen, couscous, gemengde noten, groene kruiden, honing, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, quinoa, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Meergranen-mueslibolletjes

Ingrediënten:
gist, meergranenmeel, noten, pitten, rozijnen, water en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta