Herbsaint

Herbsaint wordt beschouwd als anijslikeur.

Zoek naar herbsaint in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met herbsaint in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste herbsaint recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient herbsaint:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Absinthe Suissesse

Ingrediënten:
absint, crème fraîche, eiwit, herbsaint, orgeade, pernod en schaafijs

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Sazerac

Ingrediënten:
absint, angosturabitter, citroenschil, herbsaint, pernod, peychaud's bitter, rye whiskey en suiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Cuccia - Speltpudding

Ingrediënten:
anijslikeur, citroenzest, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, pure chocolade, ricotta, spelt en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Gegratineerde vijgen met pernod

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, donkerbruine basterdsuiker, frambozen, ouzo, pernod, vanilleijs en vijgen

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Spaans kookboek:

Vijgenbrood - pan de higos

Ingrediënten:
amandelen, anijslikeur, citroenrasp, cognac, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneelpoeder, kruidnagel, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / noten / feestdagen
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskoteletten met Pernod

Ingrediënten:
anijslikeur, bruine suiker, knoflook, lamskoteletten, limoen, limoenrasp, limoensap, magere yoghurt, maïzena, pernod, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Kersentaart met custardvla - tarta de cerezas

Ingrediënten:
anijslikeur, citroensap, citroenschil, dikke room, ei, eidooier, fijne suiker, kersen, melk, vanillestokje en zoete taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding