Braadjus van kip

Braadjus van kip wordt beschouwd als gevogeltejus.

Zoek naar braadjus van kip in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met braadjus van kip in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste braadjus van kip recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient braadjus van kip:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebraden kip

Ingrediënten:
braadkip, kippenbouillon, kippenkruiden, maïszetmeel en vetstof

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktballen

Ingrediënten:
braadboter, braadjus, brood, eierdooier, groene paprika, kalfsgehakt, melk, paprikapoeder, rode paprika en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomsaus

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fleurette, eendenleverterrine, gevogeltejus, madeira, slagroom, witte port en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kruidige drumsticks

Ingrediënten:
honing, kippenvleugels, tandoorikruiden, vetstof en witte wijn

Soort:
vlees / hapjes / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip in de oven

Ingrediënten:
braadkip, kippenkruiden, laurier, maïszetmeel, peper, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Drumsticks

Ingrediënten:
honing, kippenvleugels, knoflook, sambal oelek, sesamzaadjes en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf en croûte

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, braadvet, brandy, cognac, ei, kippenlever, knoflook, peper, runderfilet, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees