Recept uit Anatolië:
Kadayif dolma - Dolma's met abrikozen en walnoot
- Ingrediënten:
- boter, citroen, eidooier, gedroogde abrikozen, kadayifdeeg, melk, plantaardige olie, suiker en walnoten
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kadayifdeeg wordt beschouwd als deeg.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kadayifdeeg in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kadayifdeeg:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht / dessert uit Karsu's Kitchen:
Recept van Patesserie:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Chickslovefood:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Patesserie:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Chickslovefood:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: