Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Brasil, avocadoroom op zoete polenta
- Ingrediënten:
- avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, halfvolle melk, kiwisap, paranoten, polenta en vloeibare honing
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kiwisap wordt beschouwd als vruchtensap.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kiwisap in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kiwisap:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Moleculair koken:
Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Minimania:
Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Moleculair koken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thermomix Feest:
Ontbijt uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Lovemyfood.nl: