Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Vegeterranean: