Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]: