Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit The naked chef:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: