Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Basisrecept uit Vegeterranean: