Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Moro:
Basisrecept uit The naked chef:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De kunst van het koken: