Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit The naked chef:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Beginspiration:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen: