Gekonfijte zuidvruchten

Gekonfijte zuidvruchten wordt beschouwd als gekonfijte vruchten.

Zoek naar gekonfijte zuidvruchten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gekonfijte zuidvruchten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gekonfijte zuidvruchten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gekonfijte zuidvruchten:

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Napolitaanse ricottakoek - pastiera napoletana

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte zuidvruchten, harde tarwegries, kaneel, magere melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, rozijnen en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Irish tea brack

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, rozijnen, speculaaskruiden, sukade, water, zelfrijzend bakmeel, zout, zuidvruchten en zwarte thee

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Boudoir-ihstaart

Ingrediënten:
bloemsuiker, boudoirkoekjes, eiwitten, gekonfijte vruchten, kirsch en vanilleroomijs

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Kalkoen

Ingrediënten:
brood, champignons, gehakt, kalkoen, kastanjes, kruiden, leverpastei, sinaasappel en zuidvruchten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoete couscous

Ingrediënten:
amandelen, gekonfijte vruchten, kaneel, pistachenoten en poedersuiker

Keuken:
Marokkaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Feestelijke borrelplank met Tête de Moine AOP

Ingrediënten:
ahornsiroop, brood, chorizo, droge worst, granaatappel, hummus, karnemelk, karwijzaad, membrillo, milde olijfolie, olijfolie, pitloze druiven, peer, rauwe ham, tarwebloem, zout, toast, vijgen, vijgenchutney, volkorenmeel, wijnbladeren, zoutvlokken en zuidvruchten

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Zuppa inglese

Ingrediënten:
banketbakkersroom, biscuitgebak, bosvruchten, chocoladeschaafsel, cochinille, gekonfijte vruchten, rode voedselkleurstof, rum en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch