Mosterdsaus

Alternatieve naam: sauce moutarde.

Zoek naar mosterdsaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mosterdsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mosterdsaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mosterdsaus:

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Visfilet met sauzen

Ingrediënten:
champignonsaus, marjolein, melk, mieriksaus, mosterdsaus, newburgsaus, paneermeel, paprikapoeder, peterselieboter, sauce vert, tatarensaus, visfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
boter en olie / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Katerrolletjes

Ingrediënten:
komkommer, maatjesharingfilet, mierikswortel, mosterd, mosterdsaus, room, suiker, zout, zure appel en zure augurken

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Aparte haringsschotel

Ingrediënten:
augurk, ei, ijsblokjes, maatjesharingfilet, mayonaisesaus, mosterdsaus, peterselie, rode paprika uit pot en ui

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Sambusak in Perzische stijl

Ingrediënten:
azijnsaus, gehakt, mosterdsaus, olijfolie, pastadeeg, sesamolie en specerijen

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsburgers met champignons

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, champignons, citroenrasp, kool, mager lamsgehakt, marjolein, mosterdsaus, peterselie, sinaasappelsap, snijpeterselie, volkorenbroodjes, volkoren broodkruim, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Knakworst à la Créole

Ingrediënten:
boter, brood, ei, rijst, knakworst, margarine, mosterdsaus, peterselie, soepballetjes, tomaten en zure augurken

Keuken:
Nederlands