Entrecôte à la moutarde (au poivre) - Entrecôte met mosterd of pepersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 250 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Entrecote à la bordelaise

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Entrecote met mierikswortelprut en waterkers op brood

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Entrecôte

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Entrecote met grove peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek