Gedroogde bloemen

Gedroogde bloemen wordt beschouwd als bloemen.

Zoek naar gedroogde bloemen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde bloemen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde bloemen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde bloemen:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Recept uit Home Made winter:

Bloemetjesboter

Ingrediënten:
boter, gedroogde bloemen, gedroogde lavendel, gedroogde viooltjes en maldonzout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

HOP

Ingrediënten:
bloemen

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Lima - het kookboek:

Señor de Sipán

Ingrediënten:
appelsap, camparischuim, champagne, eetbare bloemen, frambozensiroop, ijsblokjes, pisco quebranta en prosecco

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Gouden chirashizushi taco

Ingrediënten:
bloemen, dashi-omelet, goma, goudstof, japanse pickles, kaviaar, nori, sushirijst, zalm, zalmeitjes en zeeegels

Keuken:
Internationaal / Australisch
Soort:
crossover
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Geurige waters

Ingrediënten:
gedroogde meloenpitten, water, oranjebloesems, rozenblaadjes en viooltjes

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bloemen

Ingrediënten:
bier, bloem, bloemen, eetbare bloemen, lavendel, rozenblaadjes, vermout, vlierbloesem, wijn en wild

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner / snack of tussendoortje uit NAJAT:

Hartige macaron met haai

Ingrediënten:
amandel-bietenpuree, eetbare bloemen, groene kruidensalade, hondshaai, macarons, uienpuree en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis