basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:

Dressing van gestampte pijnboompitten, basilicum en balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Bereiding vinaigrette en dressing op basis van olie en azijn

Ingrediënten:
azijn, mosterd, olie, wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Granite

Ingrediënten:
espresso, groene thee, groentensap, suikersiroop, vruchtensap en wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding raapstelen - cime di rapa

Ingrediënten:
cime di rapa, raapstelen, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Basisrecept uit Kookschool brood en banket:

Appelcompote

Ingrediënten:
appel, boter, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding varkensvlees braden

Ingrediënten:
varkenslende

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Basis recept mayonaisesaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eierdooier, mosterd, olie, peper, worcestersaus en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Limoen-mayonaisedressing bereid met de blender

Ingrediënten:
dijonmosterd, druivenpitolie, eierdooier, gembersiroop, gevogeltebouillon, groentebouillon, limoen, witte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Pastei-korstdeeg 1

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, water en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Pastie-korstdeeg 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, reuzel, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Basisrecept uit Thuis bij Jamie:

Het lekkerste hartige korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, cheddar, ei, melk, reuzel, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Basisrecept uit Thuis bij Jamie:

Ouderwets zoet korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, melk en poedersuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding witlof stoven rauw

Ingrediënten:
boter, olijfolie en witlof

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Ricotta met citroen en munt + chili en peper

Ingrediënten:
chilivlokken, citroenschil, ricotta, verse muntblaadjes en zwarte peper

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Bereiding pasteitjes

Ingrediënten:
ei en korstdeeg

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Basisrecept uit Piri piri & sardientjes:

Piri piri tomatensaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde piri piri pepers, knoflook, olijfolie, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Turkse marinade nr 2

Ingrediënten:
gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Recept pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, rietsuiker, water en zout

Soort:
pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Hooias

Ingrediënten:
hooi

Keuken:
Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Groenejeneverbessenolie

Ingrediënten:
onrijpe groenejeneverbessen en raapzaadolie

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Hooiolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en hooi

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Pasta- of pizzasaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, suiker, tomaat en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Suikerglazuur

Ingrediënten:
poedersuiker en water

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch