basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Romige avocado-limoendressing

Ingrediënten:
avocado, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, rijstazijn, water en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Rode saus uit de blender

Ingrediënten:
knoflook, rode paprika en tomatenpuree

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / saus / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Basisrecept uit De Shanghai-keuken:

Xian tang - Bouillon voor elke dag

Ingrediënten:
gember, kipkarkassen, lente-ui en varkensribben

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

Gnocchetti di semolino

Ingrediënten:
boter, ei, griesmeel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pasta en volle melk

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Extra luchtig kokosoliedeeg

Ingrediënten:
kokosolie, melkvervanger, suiker, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / deegwaren / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Slagroom

Ingrediënten:
kokosmelk, poedersuiker en vanille extract

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / zoet / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Basisvinaigrette met balsamico en wittewijnazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, dijonmosterd, knoflook, olijfolie en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vinaigrette / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Alledaags pizzadeeg

Ingrediënten:
gedroogde gist, olijfolie, suiker, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / deegwaren / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Olijfoliedeeg

Ingrediënten:
melkvervanger, olijfolie, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / deegwaren / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Basisrecept uit Brindisa:

Fritada de tomate y pimientos - Tomaten-paprikapuree

Ingrediënten:
groene puntpaprika, knoflook, olijfolie, rode puntpaprika, rozemarijn, suiker, tomaten, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Basisrecept uit Brindisa:

Cebolla carameelizada - Gekarameliseerde-uienpuree

Ingrediënten:
olijfolie, tomaat en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Lichtere koriander- (of andere kruiden)pesto

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, koriander, limoensap en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Salsa roja

Ingrediënten:
guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Eiernoedels met tuinkruidenblaafjes

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, olijfolie, tuinkruidblaadjes en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Basisrecept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Filomandjes

Ingrediënten:
boter en filodeeg

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Basisrecept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Filobakjes en -wafeltjes

Ingrediënten:
boter en filodeeg

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basisbereiding een

Ingrediënten:
eend, olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, citroensap, peper, sjalot, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Volkoren/zadenbrood

Ingrediënten:
gist, meel t110, meel t65, water, zaden en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Pili-pili uit Zaïre

Ingrediënten:
arachideolie, rode peper, ui en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
saus
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Speltbrood

Ingrediënten:
bio desem, gist, speltbloem, volkoren speltmeel, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Baguette

Ingrediënten:
gist, meel t65, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Beurre rouge

Ingrediënten:
boter, citroensap, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch