basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding kardoens

Ingrediënten:
kardoens, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding courgette en courgettebloemen

Ingrediënten:
beslag, courgette, courgettebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Rijst koken de ovenmethode basmati, amerikaanse en bruine langkorrel en rode rijst

Ingrediënten:
boter, rijst, specerijen, water en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis spinazie bereiden

Ingrediënten:
spinazie, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Mirepoix basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Bouquet garni basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, laurierblad, peterselie, peterseliewortel, prei, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Viervierdengebak - Basisbereiding

Ingrediënten:
eieren, suiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding mosselen

Ingrediënten:
mosselen en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Cajunkruidenmengsel voor geblakerde zalm - blackened redfish substitute

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, knoflookpoeder, oregano, paprikapoeder, tijm, uienvlokken, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Het klaarmaken van mosselen en kammosselen

Ingrediënten:
kammosselen, knoflook, mosselen, olijfolie en witte wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding vis bakken

Ingrediënten:
bloem, boter, platvis, tong, visfilet, vismoot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Zuurdesem

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bisschopswijn-jam

Ingrediënten:
citroenschil, geleisuiker, kaneel, rode wijn, rood fruit, sinaasappelschil en tapioca

Keuken:
Hollands
Soort:
inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citrusrasp

Ingrediënten:
citroen, korianderzaad, limoen, sinaasappel en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Basisrecept uit Ottolenghi het kookboek:

Granola

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, cashewnoten, gedroogde abrikozen, gedroogde bosbessen, gedroogde cranberry's, havermoutvlokken, honing, koolzaadolie, paranoten, pompoenpitten, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Seitan

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, manitoba-meel, rozemarijn, sojasaus, tarwemeel, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding voorbereiding nieren

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, cognac, knoflook, nieren, olie, peterselie en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rode enchiladasaus

Ingrediënten:
guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gare granen met uien en paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, graan, granen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, peper, shiitake, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovis, kappertjes en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Tomatensaus - sofrtio

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
warme sauzen / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis garnalen klaarmaken

Ingrediënten:
garnalen, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren