168 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbleekselderijbloembotercitroendroge witte wijneiknoflooklinguineolijfoliepeperpeterseliesjalotspaghettitomaattomatenpureeuivenusschelpvisbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met zeevruchten

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, chilipeper, garnalen, knoflook, octopus, olijfolie, pijlinktvis, spaghetti, tomaat en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met pesto en pijlinktvis

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, bladpeterselie, bloem, ei, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, ricotta, tomaat, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Birmaanse vissoep met rijststokjes

Ingrediënten:
bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Saffraanpapardelle met een ragout van zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflook, saffraanpoeder, scharrelei, semola rimacinata, verse bladpeterselie, verse tijm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krab bolognese

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, krabvlees, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad, witte wijn en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spaghetti met kreeft

Ingrediënten:
kreeftenvlees, olijfolie, bladpeterselie, spaghetti, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tonnarelli met mul, linzen uit castelluccio en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, castelluccio-linzen, puy-linzen, mul, red snapper, rode chilipeper, tomaat, tonnarelli, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Fideua met zeevruchten

Ingrediënten:
babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...