Jeni Wright - Pasta

Pasta

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Een boek van Jeni Wright

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De beroemde Pastabijbel nu in een handzaam formaat. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola, en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken