Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kool, mayonaise, melk, olie, olijfolie, panko, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zure room, zuurkool, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: