Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fazant met witloof
- Ingrediënten:
- boter, bruine jus, fazant, peper, peterselie, selderij, suiker, witlof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Food en So Much More: