384 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterknoflookkruidenkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsaliesuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Broodjes worcestervlees

Ingrediënten:
bleekselderij, borststuk, boter, engelse mosterd, laurier, mierikswortel, peper, rozemarijn, ui, witbrood, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, brood, citroen, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, melk, peper, peperkorrels, romainesla, rozemarijn, sjalot, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gestoofde ossenstraat met pompoen en kaneel

Ingrediënten:
anijsster, citroen, flespompoen, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, tomatenblokjes uit blik, winterpompoen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Court-Bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gember, gevogeltefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, pernod, peterselie, pimentkorrels, prei, riesling, rozemarijn, saffraandraadjes, sjalotten, venkel, visfond en zeetonggraten

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Sjalottensaus

Ingrediënten:
frambozenazijn, kalfsjus, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sherryazijn, sjalotten, suiker, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Voorraadje jus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cranberrysaus, gerookte doorregen bacon, kippenvleugels, laurier, olijfolie, ontbijtspek, port, rozemarijn, salie, sherry, steranijs, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Rundergebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gemberpoeder, laurier, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, runderribstuk, ui, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamsbout (5 uurslam)

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, laurier, olijfolie, rozemarijn, selderijknol, tijm, ui, vastkokende aardappel, winterpeen en witte wijn

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Heldere consommé

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen runderlappen, kalfsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Wildfond

Ingrediënten:
appel, elandbotten, hertenbotten, knolselderij, laurier, pastinaak, peterseliestengels, prei, reebotten, rozemarijn, tijm, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Haal meer recepten op...