Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Geroosterd lam of geit
- Ingrediënten:
- fijn zout, geitenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijfolie, peper en reuzel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- lamsvlees / geitenvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lamsgehakt, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: